woensdag, 01 oktober 2014

Catrice Check & Tweet

Geschreven door 
Catrice Check & Tweet make-up Catrice Check & Tweet make-up

Catrice Limited Edition Check & Tweet

De Herfst 2014 is officieel begonnen, daarom vind ik het de hoogste tijd om een mooie Herfst make-up look te maken! Voor deze make-up look gebruik ik een paar make-up producten van Catrice van de Limited Edition Check & Tweet. Deze LE ligt op dit moment in de winkels bij Kruidvat en Trekpleister. De LE bestaat uit verschillende make-up producten, ik heb er in totaal drie aangeschaft die mij wel interessant leken :-). Een oogschaduw palletje met vier mooie (Herfst)kleurtjes, een highlighter poeder en een eye brow fixing gel. Ben je beniewd naar mijn make-up look, swatches en review van deze producten? Kijk dan hieronder verder!

Catrice Check & Tweet oogschaduw

Catrice make up

De Quattro Baked Eyeshadow in de kleur C02 Town Of Crown is een oogschaduw palletje met vier mooie kleurtjes erin. Het is gebakken oogschaduw en op het eerste gezicht zien ze er goed gepigmenteerd uit. Wat ik verrassend vind aan deze kleurtjes is de blauwe aqua kleur. De andere drie kleuren vind ik mooie herfstachtige kleuren en vanwege de combinatie met de blauwe kleur, trok dit mijn aandacht. Op de foto hieronder kun je de swatches bekijken.

Catrice oogschaduw

Catrice oogschaduw swatches

De swatches zijn heel goed gepigmenteerd, de blauwe kleur vind ik persoonlijk ontzettend mooi!

Catrice Check & Tweet Wenkbrauw gel

De Eye Brow Fixing Gel is een gel die je gebruikt om de wenkbrauwen mooi op z'n plaats te houden. Persoonlijk houd ik niet zo heel erg van wenkbrauw gel, omdat ik het er snel plakkerig uit vind zien. Maar ik was toch wel heel benieuwd naar deze, ook omdat het van een budgetmerk is. Zoals je op de foto hierboven kunt zien heeft het borsteltje een bijzondere vorm, aan de ene kant zijn de haartjes kort en aan de andere kant zijn ze wat langer.

Catrice wenkbrauwgel

Catrice Check & Tweet Highlighter

De Highlighter Powder in de kleur C01 Flagg The Union Jack trok eigenlijk ook gelijk mijn aandacht. De poeder bestaat uit twee verschillende kleuren, een matte licht roze kleur en een iets donkerdere roze/zalm achtige kleur met goudkleurige shimmers erin. Mat en glans ineen! Dat moet wel een mooi effect geven! Je kan de twee kleuren tegelijk gebruiken door met de poederkwast over het geheel heen te gaan, maar je kunt ze ook los van elkaar gebruiken, hiervoor gebruik je wat kleinere kwastjes. Op de foto hieronder kun je de swatch zien.

Catrice highlighter

Catrice highlighter swatch

Catrice Make-up Look

Ik heb voor deze look alle vier de kleuren gebruikt, zoals je kunt zien geeft de blauwe tint een leuk speels effect!

Catrice make up look afbeelding 6

Om te beginnen heb ik de lichte zalm kleur (rechts onder) over het gehele bewegend ooglid tot in de arcadeboog aangebracht. Vervlogens heb ik de donker bruine kleur aangebracht vanaf de buiten ooghoek tot ongeveer halverwege het bewegend ooglid. Ook het ik met deze bruintint een dun lijntje onder het oog gezet, de binnen ooghoek heb ik vrij gelaten. De blauwe kleur heb ik met mijn vinger in het midden van het bewegend ooglid aangebracht. Voor deze kleur heb ik dus geen kwastje gebruikt! De lichtste kleur (links boven) heb ik onder de wenkbrauw en in de binnen ooghoek als highlighter aangebracht. Met een dun kwastje heb ik heel lichtjes nog wat van de blauwe kleur onder het oog aangebracht. Als finishing touch heb ik een nude oogpotlood van Catrice op de waterlijn aangebracht en een flinke laag mascara van Make-up Studio.

Catrice make up look afbeelding 1

Catrice make up look afbeelding 4

De wenkbrauwen heb ik eerst wat aangezet en vervolgens heb ik de wenkbrauw gel aangebracht. Het viel mij mee met plakkerig, maar je ziet het wel een beetje. De weknbrauw gel wordt niet heel hard, dus dat voelt wel prettig aan. Qua oogschaduw vind ik de pigmentatie op mijn ogen iets minder dan op mijn vingers. Maar ja, het is en blijft een budgetmerk. De highlighter was op de foto niet te zien, maar in het echt wel! Vandaar dat ik hier verder geen foto van heb geplaatst. En ik vind hem mooi, heel subtiel.

Aanrader?

Het is een leuke limited edition, echt iets voor de Herfst. Wil je voor make-up niet zo veel geld uitgeven, dan is deze make-up heel geschikt. Alle drie de producten zijn prima, vooral de oogschaduw vind ik leuk vanwege de kleurcombinatie.

Wat vind jij van deze Limited Edition Check & Tweet van Catrice?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •