zondag, 17 maart 2013

Oogmake-up look met NYC

Geschreven door 
Make-up look met NYC make-up Make-up look met NYC make-up

Vandaag laat ik weer een oogmake-up look zien!

Deze oogmake-up look is gemaakt met een oogschaduw palette van NYC (New York Color). Ik heb het pallet 797 Gothic Harlem gebruikt. Kijk je hieronder mee?

NYC make-up palette

NYC make up oogschaduw grijs

In dit oogschaduw palette zitten vier kleurtjes. Bij deze ooglook heb ik ze alle vier gebruikt. Hieronder zie je de swatches op mijn vingers.

NYC make up oogschaduw grijs swatches

De oogschaduw is goed gepigmenteerd en is gemakkelijk met een kwastje aan te brengen en te blenden. Er zitten ook kleine glittertjes in de kleurtjes, alleen als je ze meerdere keren hebt gebruikt zijn de glittertjes ook minder. Dus ze zitten vooral bovenop, dat is dan weer een beetje jammer.

We gaan naar de oogmake-up look!

make up look NYC grijs afbeelding 1

Zoals je ziet is dit een wat zwaardere make-up look. Dit komt ook door de donkere kleuren. Zelf hou ik altijd wel van zwaardere ooglooks. Deze ooglook is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een avondje uit. Zelf draag ik dit ook gerust overdag, doordeweeks, tijdens het werken.

make up look NYC grijs afbeelding 2

Ik heb vooral aan de buitenkant de donkere kleuren gebruikt. Met de donkerste (zwarte) kleur heb ik een lijntje onder en boven gezet, deze heb ik een klein beetje in een wing door laten lopen. Vervolgens heb ik de donker grijze kleur gepakt. Met dez kleur heb ik een soort driehoekje gemaakt en deze heb ik een klein beetje in de arcadeboog door laten lopen. Daarna heb ik de licht grijze kleur in het midden van het bewegend ooglid aangebracht. De allerlichtste (witte) kleur heb ik in de binnen ooghoek en onder de wenkbrauw als highlighter aangebracht. Vervolgens heb ik alle kleuren met elkaar geblend, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Als laatste heb ik de donkere kleuren nogmaals aangezet, zodat deze iets meer opvallen. De mascara die ik heb gebruikt is van Amati Make-up.

Wat vind ik van NYC make-up oogschaduw?

Dit is een prima budget oogschaduw palette. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Er zijn verschillende soorten van deze palettes met andere kleurtjes. Wat ik wel jammer vind, de glittertjes zitten vooral bovenop de oogschaduw, dus als je het palette van vaker hebt gebruikt, worden de glitters ook wat minder. Bij duurdere, kwalitatief betere producten heb je dit meestal niet. Deze oogschaduw heeft ook aardig wat fall out. Dus eerst goed je make-up kwastje afkloppen voordat je de oogschaduw aanbrengt. In Nederland kun je de make-up van NYC bij het Kruidvat vinden.

Gebruik jij weleens make-up van NYC? En wat vindt je ervan?

Bekijk ook de make-up look met NYC palette 821.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •