maandag, 29 april 2013

Make up Look Koninginnedag

Geschreven door 
Make-up met Koninginnedag Make-up met Koninginnedag

Oranje boven!! Make-up look voor Koninginnedag!

Het is bijna zover! Op 30 April '13 treedt Koningin Beatrix af en worden Willem Alexander & Maxima Koning en Koningin! Extra feest dus op deze laatste koninginnedag! En dat betekend ook lekker uitdossen met je oranje make-up.

In dit artikel laat ik een make-up look zien met vooral veel oranje. Normaal vind ik oranje niet zo heel erg mooi om als oogschaduw te gebruiken, maar op deze dag mag alles oranje! Kijk je hieronder mee?

Oogmake-up look oranje met 88-pallet

Oranje make up look swatches oogschaduw

Voor deze look heb ik het gekleurde 88-pallet gebruikt. Hierboven zie de swatches van de drie kleurtjes voor deze look.

Oranje make up look afbeelding 3

Om te beginnen heb ik boven en onder het oog een lijntje gezet met de donker grijze oogschaduw kleur, boven heb ik de lijn iets dikker aangezet voor een klein beetje smokey effect. Vervolgens heb ik de oranje kleur aangebracht op het gehele bewegend ooglid tot in de arcadeboog. De lichtste kleur heb ik onder de wenkbrauw als highlighter gebruikt en een klein beetje in de binnenste ooghoek. Dit heb ik gelijk met een blendingkwast aangebracht zodat deze twee kleuren gelijk mooi in elkaar over lopen. Op de wimpers heb ik mascara van make-up studio gebruikt.

Oranje make up look afbeelding 1

Oranje make up look afbeelding 2

De lippen op Koninginnedag

Oranje make up look lippen

Bij zo'n mooie oranje ooglook kunnen de lippen natuurlijk niet achterblijven. Omdat de ogen wat zwaarder zijn opgemaakt, heb ik er voor gekozen om de lippen niet te fel te maken. Natuurlijk ben ik wel in oranje tinten gebleven :). Als basis heb ik een zacht oranje lipstick van Amati Make-up aangebracht, vervolgens heb ik daar over nog een zacht oranje kleur lipgloss van Amati Make-up aangebracht. Toch in dezelfde oranje stijl, maar niet te!

En....ga jij ook voor oranje oogschaduw en lipstick op koninginnedag/koningsdag? Ik ben benieuwd!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •