zaterdag, 20 april 2013

Summer Love by Amati Make-up

Geschreven door 
Make-up look met Amati Make-up look met Amati

De Lente is begonnen en de Zomer komt eraan! Dat betekend nieuwe trendcollecties! Summer Love is de Lente/Zomer collectie 2013 van Amati Make-up. Amati presenteert een make-up collectie van levendige en speelse kleuren die zijn inspiratie ontleent aan de warmte en levendigheid van de Italiaanse zomer. Een eenvoudige frisse look die bestaat uit de basisbehoeften, maar die tegelijkertijd onweerstaanbaar, glamoureus en trendy is. Net als de vrouw waar het voor gemaakt is!

Zelf ben ik zeer te spreken over Amati Make-up. De kwaliteit van Amati is zeer hoog en prettig in gebruik, het blijft de hele dag netjes op zijn plaats en de kleuren zijn super mooi! Om deze redenen gebruik ik dan ook de make-up van Amati in mijn werk als visagiste. Het is echt waar; Als je het eenmaal een keer hebt geprobeerd, ben je verkocht. Vooral de mascara's, lipglossjes, nagellakjes en oogschaduws zijn zeer populair. Nu is er weer een nieuwe trendcollectie en deze laat ik graag aan jou zien.

Amati make up Summer Love

Amati trend make-up

In deze collectie vindt je boeiende oogschaduws, harmonisch voor elke look die je wenst te maken, je kan eindeloos variëren. Het hemelsblauwe oogpotlood geeft diepte en intensiteit aan de uitdrukking en elegantie aan het hele gezicht. Ik heb een mooie ooglook gemaakt met alle vier de kleurtjes oogschaduw in combinatie met het oogpotlood. kijk je hieronder mee?

Amati make-up swatches

Amati make up swatches oogschaduw

Dit zijn de swatches van de vier kleuren oogschaduw.

Amati make up oogschaduw

Prachtige kleurtjes! Summer Love!

Amati make up oogpotlood

Make-up look Amati How-to

Amati make up look afbeelding 1

Amati make up look afbeelding 2

Als eerste heb ik met het oogpotlood een lijntje onder en boven het oog gezet. De paarse kleur heb ik in de buitenste ooghoek en een klein beetje in de crease aangebracht. De mint groene kleur heb ik in het midden van het bewegend ooglid tot aan de crease aangebracht. Vervolgens heb ik de zalm kleurige oogschaduw in de binnen ooghoek aangebracht en de lichtste kleur heb ik als highlighter onder de wenkbrauw gebruikt én een klein beetje in de binnen ooghoek. Dit is goed te zien op de onderste foto. Op de bovenste foto kun je goed zien dat ik alle vier de kleuren heb gebruikt. De kleuren heb ik goed in elkaar over laten lopen, zodat er geen harde randen ontstaan. Ik moet zeggen dat de oogschaduw van Amati heel gemakkelijk te blenden is. Op mijn wimpers heb ik Extra Long Lashes Mascara van Amati gebruikt.

Amati make up look afbeelding 3

Lipgloss & Lipsticks

Amati make up lipsgloss

Lipgloss in mooi zacht paars en oranje.

Amati make up lipstick oranje

Lipsticks Summer Love!

Amati make up lipstick roze

De lipgloss en lipsticks glijden moeiteloos op de lippen en geven een zijdezacht gevoel, goede kleurdekking en zijn long-lasting.

Amati make up swatches

Hierboven zie je de swatches van de lipgloss, lipsticks en oogpotlood. Van boven naar beneden:

  • Lipgloss 400 sparkling Fucsia
  • Lipstick 075 Sunset Pink
  • Lipgloss 370 Sparkling Orange
  • Lipstick 045 Rich Coral
  • Eye Pencil 050 Sky Blue

Nagellakjes Amati

Amati make up nagellak oranje

Amati make up nagellak roze

Bovenste: 580 Bright Coral, tweede: 660 Pinky Mauve.

De nagellakken hebben een glanzende textuur en zijn long-lasting wear. In twee laagjes zijn ze super dekkend, met één laagje zijn ze mooi transparant van kleur.

Update: Helaas is de make-up van Amati niet meer verkrijgbaar!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •