woensdag, 06 augustus 2014

Ooglook met Naked Basics Pallet

Geschreven door 
Naked Basics Urban Decay Pallet Naked Basics Urban Decay Pallet

Het Naked Basics Pallet van Urban Decay heeft prachtige kleuren! In dit oogschaduw pallet zitten zes neutrale kleuren waar je verschillende ooglooks mee kan maken, van naturel tot smokey eyes. Dit pallet is nu al één van mijn favoriete oogschaduw doosjes! In dit artikel laat ik een ooglook zien die ik heb gemaakt met de Naked Basics.

Naked Basics Palette

Urban Decay Naked Basics

Naked Basics oogschaduw pallet

Hierboven zie je de zes neutrale kleuren uit het Naked Basics Palette van Urban Decay: Venus, Foxy, W.O.S. Naked 2, Faint en Crave.

Het zijn allemaal matte tinten behalve Venus, hier zit een lichte shimmering in, mooi om als highlighter te gebruiken.

Update: Helaas is dit Naked Basics Palette niet meer verkrijgbaar. Een mooi alternatief is het Naked Ultimate Basics Palette van Urban Decay.

Make-up look Naked Basics Palette

Make up look Naked pallet afbeelding 1

Make-up look How-To

Om te beginnen heb ik de kleur W.O.S. op het bewegend ooglid aangebracht. Vervolgens heb ik de kleur Faint met een blending kwast in de arcadeboog aangebracht, deze laat ik doorlopen in een soort komma naar de buitenooghoek. Met de zwarte kleur Crave heb ik een lijntje onder en boven het oog gemaakt, deze heb ik niet helemaal laten doorlopen tot de binnenooghoek, in de buitenooghoek heb ik de lijntjes aangesloten met een kleine wing. Met de kleur Naked 2 heb ik de donkere lijn onder het oog iets softer gemaakt en doorgetrokken naar de binnenooghoek. Als highlighter voor onder de wenkbrauw en in de binnenooghoek gebruik ik de kleur Venus. Ik heb er met een fluffy blending kwast voor gezorgd dat de harde lijnen wat zijn vervaagd, dus een mooiere overloop, maar wel dat de kleuren nog goed van elkaar verschillen. Als finishing touch heb ik op de waterlijn een nude oogpotlood van Catrice aangebracht voor nog meer helderheid in de ooglook. En op de wimpers heb ik de Waterproof 3d extra black mascara van Make-up Studio gebruikt.

Make up look Naked pallet afbeelding 2

Make up look Naked pallet afbeelding 4

Make up look Naked pallet afbeelding 3

Ik ben zeer enthousiast over dit Naked Basics palette van Urban Decay! De kleuren zijn stuk voor stuk zeer goed gepigmenteerd en de oogschaduw blijft de hele dag goed op zijn plek zitten. De prijzen van de Naked Palettes zijn niet wat je noemt voordelig. Nee, maar ik vind deze zeer zeker de prijs waard!

Tip: Bekijk hier welke Naked Palettes er nog meer zijn van Urban Decay!

Heb jij ook een Naked Pallet? Of staat er één op je beauty wishlist?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •