zaterdag, 30 maart 2013

Make up look Pasen

Geschreven door 
Groene make-up met Pasen! Groene make-up met Pasen!

Dit weekend is het alweer Pasen! Wat draag je eigenlijk voor make-up look met Pasen?

Ik laat me meestal inspireren door de kleuren die bij een bepaald thema passen. Bij Pasen denk ik altijd gelijk aan de kleuren geel en groen. Geel van de gele kuikentjes en groen van het gras. Dus ik ga dit jaar voor een vrolijk gekleurde oogmake-up look met Pasen! Kijk je hieronder mee?

Make-up look met Pasen

Voor deze oogmake-up look heb ik mijn kleurrijke 88-pallet gebruikt. Een goed alternatief is het Crown Brush 35 Colour Smoke It Out Too Palette. Hier zitten alle kleuren in die je nodig hebt voor deze make-up look.

Groen gele make up look swatches

Deze vier oogschaduw kleurtjes heb ik gebruikt voor de Paaslook. Vooral die groene is lekker fel van kleur!

How-To make-up look Pasen

Groen gele make up look afbeelding 3

Groen gele make up look afbeelding 1

Op het bewegend ooglid heb ik eerst de gele kleur aangebracht. Vervolgens heb ik de fel groene kleur vanaf de buiten ooghoek naar binnen toe tot halverwege het bewegend ooglid en een beetje in de arcadeboog aangebracht. Met de donkerste groene kleur heb ik een lijntje onder en boven het oog gezet. Deze heb ik niet helemaal door getrokken tot aan de binnen ooghoek. Deze donkere kleur groen heb ik wel iets door laten lopen in de arcadeboog. Als laatste heb ik de lichtste kleur in de binnen ooghoek en als highlighter onder de wenkbrauw aangebracht. Met de blending kwast heb ik met de gele kleur over het groen heen iets geblend, zodat alles mooi in elkaar overloopt. Hierdoor komt de gele Paaskleur iets meer tot zijn recht. De mascara is van make-up studio.

Groen gele make up look afbeelding 2

Voor welke oogschaduw kleuren ga jij dit jaar met Pasen?

Gezellige Paasdagen!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •