maandag, 08 april 2013

Oogmake-up look met NYC 821

Geschreven door 
Make-up look met NYC make-up Make-up look met NYC make-up

Oogmake-up look met NYC

In dit artikel laat ik een oogmake-up look zien met NYC ( New York Color). Voor deze oogmake-up look heb ik het pallet NYC 821 NY Tribute gebruikt. Kijk je hieronder mee?

NYC make-up

In dit doosje zitten vier kleurtjes oogschaduw. Voor deze oogmake-up look heb ik ze alle vier gebruikt. Zoals je hieronder ziet zijn de oogschaduw kleurtjes goed gepigmenteerd.

NYC oogschaduw make up

De make-up look How-To

make up look NYC paars

make up look NYC paars 2

Ik begin meestal met de donkerste kleur in het pallet. Met de donker paarse oogschaduw kleur heb ik een lijntje onder en boven het oog gemaakt. In de buiten ooghoek heb ik met deze kleur een kleine wing gemaakt. Daarna heb ik de lichtere paarse kleur aangebracht op het bewegend ooglid tot in de arcadeboog. De binnen ooghoek heb ik nog een klein beetje vrij gelaten. De roze kleur heb ik in de binnen ooghoek aangebracht. De roze en de paarse oogschaduw kleuren heb ik mooi met elkaar geblend, zodat het goed in elkaar overloopt. De lichtste kleur heb ik gebruikt als highlighter onder de wenkbrauw. De macsara is van make-up studio. Deze oogmake-up look is leuk voor een feestje, maar het is zeker ook geschikt om overdag te dragen.

make up look NYC paars 3

Wat vind ik van deze NYC make-up oogschaduw?

NYC make-up is een prima budget merk als je niet veel geld hebt te besteden aan make-up. Natuurlijk zijn er kwalitatief betere merken te vinden, maar deze zijn vaak ook wat prijziger in de aanschaf ervan. Zelf ben ik gek op paars kleurige oogschaduw, dit vind ik dan ook een leuk palletje met kleurtjes. Van mij had de donkerste kleur iets donkerder mogen zijn, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. De oogschaduw kleurtjes in dit palletje zijn redelijk goed te blenden en goed gepigmenteerd. Dus met een make-up kwastje zijn ze goed aan te brengen. Zorg er wel voor dat je je kwastje goed afklopt voordat je de oogschaduw aanbrengt, de oogschaduw heeft snel fall out. In Nederland kun je de make-up van NYC bij het Kruidvat vinden.

Wat vindt jij van NYC make-up? Gebruik je het weleens?

Bekijk ook mijn make-up look met NYC pallet 797.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •