woensdag, 21 januari 2015

Make-up Venetiaans Carnaval

Geschreven door 
Make-up Venetiaans carnaval Make-up Venetiaans carnaval

Make-up geïnspireerd op het Venetiaanse carnaval.

Geïnspireerde make-up is een nieuwe serie op Dazzling Beauty! Elke maand verschijnt er een blogpost met een make-up look waarbij ik geïnspireerd ben geraakt door een bepaald onderwerp. Dit kan van alles zijn! Denk hierbij aan een land, een persoon, kleuren, wat dan ook!

In dit artikel ben ik geïnspireerd door Venetië. En dan vooral door het Venetiaans carnaval met de Venetiaanse maskers. Nog niet zo lang geleden ben ik op vakantie in Venetië geweest, het artikel kun je HIER vinden. Benieuwd naar mijn inspired make-up? Kijk dan hieronder mee.

Venetiaans carnaval make-up

venetiaans 8

Had ik een plan gemaakt hoe ik deze make-up ging maken? Nee, niet echt. Nou ja, een klein plannetje had ik wel, maar het is echt totaal anders geworden :-)! Ik heb een soort Venetiaans masker gemaakt op de huid. De echte Venetiaanse maskers zijn gemaakt van papier maché, deze kun je op het gezicht zetten. Bij een Venetiaans masker zie je vaak sierlijke krullen en versieringen met veel glitters.

Ik heb voor deze look mijn kleurrijke 88-pallet geraadpleegd. Een mooi en kleurrijk alternatief is dit oogschaduw palette! Én ik kwam al gauw tot de conclusie dat ik de turquoise kleur wilde gaan gebruiken. En dat terwijl ik een goudachtige kleur in gedachte had ;-). De basis is een zwart kohlpotlood van Make-up Studio. Hier heb ik de contour en de overige lijnen mee getekend. Naast de turquoise kleur heb ik een donker grijze oogschaduw tint en een felle roze oogschaduw tint gekozen, beide komen ook uit het 88-pallet. De glitters komen uit een potje waarvan het merk niet te achterhalen is.

Tip: Bekijk op Boozyshop het grote aanbod aan make-up producten!

venetiaans 7

Voor meer een masker effect zou je ook schmink kunnen gebruiken, ik heb hier alleen oogschaduw gebruikt. Spelen met make-up, I Love It!

venetiaans 9

De glitters zijn losse glitters die ik heb gebruikt. Tip: bij losse glitters kun je ze eerst even een beetje nat maken en vervolgens aanbrengen. Doordat ze nat zijn blijven ze beter plakken. Er zijn ook speciale glittergels.

venetiaans 6

venetiaans 2

Heb je suggesties voor de inspired make-up serie? Laat ze gerust hieronder achter bij de reacties!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •