woensdag, 17 april 2013

China Glaze Nagellak Nude & Brons

Geschreven door 
Brons kleur nagellak van China Glaze Brons kleur nagellak van China Glaze

Nude en Brons kleurige nagellak van China Glaze! Twee prachtige kleuren die je eigenlijk altijd wel kan dragen, in ieder seizoen van het jaar.

Vooral de licht bruine kleur nagellak (de nude kleur) past echt bij iedere outfit en make-up look. Met deze kleur nagellak zit je dus altijd goed! Ook de bronze kleur nagellak past bij vele outfits en looks. Deze is natuurlijk super gaaf als je in je make-up look ook bronstinten gebruikt. Én deze kleur zal in de zomer ook heel mooi op de teennagels staan!

In dit artikel zie je de kleuren 099 Camisole (nude) en 589 In Awe Of Amber (brons). Voor een mooi dekkend resultaat kun je het beste twee laagjes nagellak aanbrengen. Bij één laagje blijven ze wat transparanter. Dit vind ik wel mooi bij de lichte kleur, maar bij de bronze kleur vind ik het juist mooi als deze vol van kleur is.

China Glaze Camisole

china glaze

China Glaze In Awe Of Amber

china glaze

In beide kleurtjes zit een mooie glans. Bij deze swatches heb ik geen topcoat gebruikt en bij beide swatches heb ik twee laagjes nagellak gebruikt. Ik vind het een mooi dekkend resultaat. Dit zijn super mooie kleurtjes als je geen opvallende nagels wilt, maar wel een mooie kleur nagellak wilt aanbrengen.

Verder zijn de kwastjes makkelijk in gebruik, de lakjes smeren prima.

Wat vindt jij van de nagellakjes van China Glaze?

Tip: Ken je de gelnagellak van Pink Gellac al?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •