maandag, 04 mei 2015

Sally Hansen Miracle Gel Review

Geschreven door 
Sally Hansen Miracle Gel Nagellak Sally Hansen Miracle Gel Nagellak

Gel nagellak zonder het gebruik van een lamp? Dat kan met de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen!

Nagellak, de meeste dames hebben wel een paar mooie items in hun nagellak collectie. De meeste cosmetica merken beschikken over een ruim nagellak assortiment in hun make-up collecties. Nagellak is tegenwoordig in de meest denkbare kleuren verkrijgbaar.

Heel leuk al die nagellakjes, zelf heb ik ook een mooie collectie door de jaren heen bij elkaar verzameld. Alleen draag ik toch niet zo heel vaak nagellak en dat terwijl ik het wel heel erg leuk vind. Ik heb namelijk toch een paar issues met nagellak.....

Nagellak issue

Mijn grootste issue: het blijft bij mij nog geen halve dag mooi op mijn nagels!

Naast mijn favoriete merken Amati en China Glaze gaat mijn zoektocht verder naar een fijn nagellakje dat wat langer mooi blijft dan 1 dag. Mede door mijn werk als haarstyliste blijft een nagellak niet lang mooi op mijn nagels. Dit komt natuurlijk doordat ik de hele dag met mijn handen in haren, water, shampoos, vloeistoffen en andere kappers dingen zit. De klant kan via de spiegel goed mijn handen zien en als mijn nagels er dan afgebladderd uitzien..... Staat niet zo heel erg chique! Een tijdje terug testte ik een nagellak van de Infallible lijn van L'Oréal uit. Hier was ik zeer over te spreken. Deze nagellak bleef bij mij langer dan 2 dagen mooi! In dit artikel test ik de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen.

Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die gel nagellak op de markt brengen. Voor de meeste gel nagellak heb je een speciale lamp nodig om de nagellak te laten drogen.

Mijn 2e issue: ik heb weinig geduld met nagellak. Ik heb zelf nog niet zo'n gel lak waarbij je een lamp nodig hebt uitgeprobeerd, ik vind het teveel gedoe.... Misschien valt dit reuze mee hoor, maar mij trekt het (nog) niet.

Sally Hansen gel nagellak

Gel nagellak zonder speciale lamp! Jeeeej!!!

Sally Hansen heeft een collectie gel nagellakjes waarbij je geen speciale lamp hoeft te gebruiken. Dat moet iets voor mij zijn! Deze lakjes zijn inmiddels al een paar maanden op de markt en ik besloot om deze toch maar eens uit te proberen.

Sally Hansen 2

Bij deze gel lak heb je 2 flesjes nagellak nodig. Namelijk de gewenste kleur en de top coat. De kleur die ik heb gekozen is 290 Grey Matters, een mooie groene vintage kleur.

  • Voor stap 1 heb ik de kleur in 2 laagjes opgebracht. Ik merkte tijdens het opbrengen dat de lak snel droogt. Dit is voor mij al een pluspunt! Wel moet je ervoor zorgen dat je de lak dus snel opbrengt ;-).
  • Voor stap 2 breng je een laagje top coat nr: 100 aan. Ook deze was vrij snel opgedroogd. Ik heb deze lak 7 dagen laten zitten, het resultaat zie je hieronder.

Dag 1

Sally Hansen 3

Dag 7

Sally Hansen 1

Zoals je op de foto hierboven kunt zien werd het op dag 7 de hoogste tijd om het eraf te halen! Naast dat de nagellak een beetje uitgegroeid is zie je ook dat het hier en daar wat afgebladderd is. Alleen de pink ziet er nog goed uit. Voor 7 dagen ziet dit er voor mij doen eigenlijk nog erg goed uit. Bij een gewone nagellak heb ik dit resultaat al na 1 dag.

Conclusie: Ik ben tevreden over de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen! Ik ga zeker nog wat meer kleurtjes aanschaffen.

Leestip: Bekijk ook mijn review over Pinkgellac!!

Wat vind jij van gel nagellak? Heb je tips? Deel ze dan hieronder bij de reacties!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •