vrijdag, 16 januari 2015

Infallible Lipstick L'Oréal Review

Geschreven door 
Infallible Lipstick L'Oréal Infallible Lipstick L'Oréal

L'Oréal heeft een serie longlasting lipsticks in hun assortiment zitten, namelijk de Infallible lipsticks. Deze langhoudende lipsticks zouden 24 uur lang hun perfecte kleur behouden en comfort. Tijd om deze dus eens uit testen!

Infallible Lipstick L'Oréal in de test

Lipsticks draag ik zelf niet zo heel erg veel. Dit omdat ik eigenlijk niet de hele dag wil hoeven op te letten of mijn lipstick nog wel op de juiste plek zit en niet voor de ene helft is vervaagt of op mijn tanden terecht is gekomen. Vooral bij felle en donkere kleuren is dit een crime! Daarom houd ik het zelf altijd bij een lipgloss, lippenbalsem of helemaal niets... Terwijl ik lipsticks altijd ontzettend mooi en vrouwelijk vind staan.

Leestip: Bekijk hier hoe verschillende kleuren lipstick bij mij staan!

Er zijn van verschillende make-up merken langhoudende lipsticks te vinden, maar bij 9 van de 10 vind ik dat ze er voor zorgen dat je lippen zo droog aanvoelen. Ook heb ik weleens gehad dat er veel velletjes op mijn lippen kwamen. Nou.....en dat zag er charmant uit....Niet dus.

Een tijdje terug stond ik in de winkel te kijken naar de Infallible lipsticks van L'Oreal. Ik stond te denken, wel of niet doen? Uiteindelijk bedacht ik dat ik het toch wel wilde proberen. Ik heb een mooi kleurtje uitgezocht, namelijk de 110 Timeless Rosé. Ik wilde niet gelijk voor een hele felle of donkere kleur gaan, dit is een mooi zacht roze tint.

LOreal Infallible lipstick

LOreal Infallible Lipstick afbeelding 4

Infallible Lipstick van L'Oréal Opbrengen

Het opbrengen van deze lipstick bestaat uit 2 stappen. Stap 1: je brengt de lipstick op, stap 2: je brengt de balsem aan. Op de foto's hieronder zie de verschillen van niets op, stap 1 en stap 2.

Zonder lipstick

Lipstick in de ochtend 1

Lipstick in de ochtend 2

Als je de lipstick hebt aangebracht voelt het een klein beetje alsof je een lipgloss aanbrengt. Je voelt dat het wat sneller opdroogt dan normaal. Eigenlijk gelijk daarna breng je de witte balsem over de lipstick aan voor de verzorging. Je merkt dat de lippen weer wat soepeler worden. Op dit moment geeft de kleur nog een klein beetje af. Mijn ervaring is dat het pas na ongeveer 20 minuten helemaal niet meer afgeeft. Dus op deze dag van het testen heb ik de lipstick pas na het ontbijt aangebracht zodat het vanaf het begin even goed in kan trekken. Ik heb vooraf geen lippotlood gebruikt.

Na de lunch

Het voelt nog steeds alsof er iets op mijn lippen zit. Het voelt niet droog aan, maar ook niet heel glossy-achtig. Op de foto hieronder kun je zien hoe het eruit ziet na de lunch. En ik heb niet expres voorzichtig of iets dergelijks gedaan om de lipstick zo mooi mogelijk te houden. Nee, gewoon wat ik altijd doe. Zoals je op de foto hieronder kunt zien zit de kleur nog precies waar hij moet zitten. De glans is wel wat minder geworden.

Lipstick na de lunch

Na het avondeten

Ook na het avondeten heb ik een foto gemaakt, deze kun je hieronder bekijken. Zoals je kunt zien wordt de kleur nu wel iets minder. Maar voor een tijd van 's ochtends tot begin van de avond inclusief 2x eten en de hele dag door drinken, vind ik het er nog aardig goed op zitten. Wel merk ik dat mijn lippen wat droger aan beginnen te voelen. Ik heb gedurende de dag niets bijgewerkt, dus geen kleur of balsem. Omdat ik deze avond nog weg moest besloot ik om wat van de balsem erover heen aan te brengen.

Lipstick in de avond

Op de foto onder zie je de bijgewerkte lippen met de balsem. Er zit weer meer glans op. Wel ziet het er iets roffeliger uit na een aantal uur, maar ik vind het nog wel oke.

Lipstick in de avond extra gloss

Mijn mening

Naarmate de dag vorderde werd de lipstick iets vager. Vooral in de avond voelden mijn lippen wat droger en korreliger aan. Ik heb toen besloten om weer een beetje van de balsem aan te brengen waardoor het minder droog aanvoelde, maar het werd wel iets korreliger. Eerlijk gezegd weet ik niet of het de bedoeling is om het met de balsem bij te werken. Als je dit zou doen, dan is stap 2 van de lipstick veel sneller op dan de lipstick zelf....

Al met al vind ik dat de Infallible lipstick aardig goed blijft zitten. Ook vergeleken met andere longlasting lipsticks voelt deze wel wat comfortabeler aan. Eigenlijk hoef je je gedurende de dag geen zorgen te maken of de lipstick nog op zijn plek zit, want die blijft (ondanks dat het iets vervaagt) gewoon zitten. Ik zou deze lipsticks ook wel in een donkerdere of felle kleur durven dragen.

Ben je benieuwd naar andere Infallible producten van L'Oréal? Bekijk dan mijn reviews van de nagellak en de foundation.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •