zondag, 09 november 2014

L'Oréal Infallible Nagellak Review

Geschreven door 
L'Oréal Infallible Nagellak L'Oréal Infallible Nagellak

L’Oréal Paris Infallible nagellak is de nieuwste nagellak innovatie van L ‘Oréal Paris. Een paar weken terug zag ik deze nagellak in de winkels liggen én het trok eigenlijk gelijk mijn aandacht. Er stond namelijk bij dat dit een lang houdende nagellak is die wel tot 12 dagen moet blijven zitten. Zoals je misschien wel weet ben ik kapster van beroep, bij mij blijft nagellak meestal maar 1 a 2 dagen mooi zitten. Dus ik was heel benieuwd naar dit product.

L'Oreal Infallible nagellak in de test

Infallible nagellak

Zoals je kunt zien op de foto hierboven, bestaat de Infallible Nagellak van L'Orèal uit twee stappen, de kleur nagellak en de gel activator. Ik heb eerst twee laagjes van de kleur aangebracht, hij is heel mooi dekkend. Daarna heb ik een laagje van de gel activator aangebracht. Dit gaf gelijk ook een super mooie glans! Tot nu toe was ik onder de indruk. Maar.......zou dit echt zo lang mooi op mijn nagels blijven zitten? Van tevoren had ik het idee dat dat bij mij niet ging werken, maar ik heb het uitgetest en dat resultaat kun je hieronder zien.

Infallible L'Oréal nagellak Dag 1

Infallible dag 1 Infallible dag 1.2

Op dag 1 ziet het er natuurlijk spik en span uit. Ik heb dit op zondag aangebracht, dus er kon ook weinig mee gebeuren.

Infallible L'Oréal nagellak Dag 2

Infallible dag 2 Infallible dag 2.2

Dag 2 was gelijk een mooie test voor mijn nageltjes. Er stond in de middag een permanent behandeling op de agenda en zoals altijd ben ik niet extra voorzichtig geweest met mijn gelakte nagels tijdens het werken. Ik moet zeggen dat ik nu al onder de indruk was, mijn nagels zagen er nog goed uit. En dat terwijl ze normaal gesproken nu al lelijk zouden zijn geworden.

Infallible L'Oréal nagellak Dag 3

Infallible dag 3 Infallible dag 3.2

Dag 3 was een thuiswerk dagje, dus weinig spectaculairs om mijn nagellak te kunnen beschadigen.

Infallible L'Oréal nagellak Dag 4

Infallible dag 4 Infallible dag 4.2

Dag 4 was ook weer een drukke werkdag, er stonden veel kleur- en knipbehandelingen op de planning. Je kan hier zien dat de uiteinden van mijn nagels iets kaler worden. Maar ik ben hier nog steeds onder de indruk!

Infallible L'Oréal nagellak Dag 5

Infallible dag 5 Infallible dag 5.2

Dag 5 is op donderdag, wederom weer een drukke werkdag en 's avonds heb ik getennist. Niet dat ik met mijn nagels tennis, maar een tennisbal oprapen en af en toe met je nagels over de korrelige grond heen doet meestal geen goed voor je mooie gelakte nageltjes. Hier zie je dat er toch al wat meer beschadigingen ontstaan.

Infallible L'Oréal nagellak Dag 6

Infallible dag 6 Infallible dag 6.2

Okee, op dag 6 worden mijn nagels toch al wat lelijker. maar meestal heb ik dit dus al na 1 of 2 dagen al. Je ziet ook dat de nagellak al wat gaat uitgroeien. Wauw, ik wist niet dat mijn nagels zo hard groeiden.

Infallible L'Oréal nagellak Dag 7

Infallible dag 7 Infallible dag 7.2

Dag 7 is op zaterdag, op zaterdag ochtend ben ik ook altijd aan het werk, dus nog even wat knip- en kleurbehandelingen gedaan vandaag. Ja, de nagellak begint nuu zijn tol te eisen!

Infallible L'Oréal nagellak Dag 8

Infallible dag 8 Infallible dag 8.2

Vandaag is het dag 8, zondag. De nagellak heeft er nu dus precies van zondag tot zondag op gezeten en ik vind het nu wel tijd geworden om het eraf te halen.

Mijn mening

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat de nagellak bij mij, mede vanwege mijn werk als kapster, zolang zou blijven zitten. Ik heb de 12 dagen niet vol kunnen maken, omdat het bij mij na 8 dagen toch echt lelijk is geworden. Maar ik denk wel dat het bij anderen langer mooi kan blijven, het ligt er natuurlijk aan wat je er de hele dag mee doet. Ik denk dat deze nagellak bijvoorbeeld bij een kantoorbaan langer mooi blijft dan dat je net als mij werkzaam bent in het kappersvak. Ik kan met deze nagellak ongeveer dus een week mee doen. Al met al ben ik dus wel onder de indruk!

De kleur die ik heb gebruikt is nummer 007 Océan Infini. Er zijn nog veel meer mooie kleuren Infallible nagellakken beschikbaar en ik ben van plan om nog een paar mooie kleurtjes aan te schaffen. Ook ben ik benieuwd of ik de gel activator met gewone nagellakken kan combineren. Dat wordt dus mijn volgende test :-)

Leestip: Bekijk ook mijn reviews van de gelnagellak van Sally Hansen en van PinkGellac!

Ben jij al bekend met de Infallible nagellakken van L'Oréal Paris? Wat vind je ervan?

Ben je benieuwd naar andere Infallible producten van L'Oréal? Bekijk dan mijn reviews van de foundation en de lipstick.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •