maandag, 18 mei 2015

L'Oréal Mattifying Infallible Foundation Review

Geschreven door 
L'Oréal Mattifying Infallible Foundation review L'Oréal Mattifying Infallible Foundation review

Mattifying Infallible Foundation van L'Oréal. Yes! Ik heb mijn foundation match gevonden! En wel de 24H Matte Perfection.

Voor een mooie egale huid ben ik al een aardig tijdje op zoek naar de perfecte foundation die ook de gehele dag mooi op zijn plek blijft zitten, niet gaat glimmen, geen masker effect geeft en mijn rode wangen genoeg bedekt. Én hij moet betaalbaar zijn!

Fan van L'Oréal foundation

Sinds L'Oréal met deze cc-cream op de markt kwam ben ik hier al fan van. Alleen een cc-cream is niet genoeg voor mijn huid. Tenminste, dat vind ik ;-). Van nature heb ik een behoorlijke blos op mijn wangen. Waar de meeste dames flink aan de slag gaan met blush, probeer ik mijn rode wangen juist te bedekken. Nu is het allemaal niet zo heel erg die rode wangen, alleen mogen ze van mij best iets minder. In de Zomer, als mijn huid wat gebruind is, valt het ook iets minder op. Een voordeel van deze rode wangen is dat men het niet zo snel ziet als ik me niet lekker voel of iets dergelijks. Ik heb gewoon altijd die gezonde kleur op m'n gezicht. Voor- en nadelen dus.

Over een foundation ben ik niet zo snel tevreden. Dit komt misschien ook wel door mijn beroep als visagiste. Als eerste vind ik de dekkracht belangrijk, maar ook de substantie. Ik hou niet van een dikke foundation die echt een laag op het gezicht legt, maar te dun vind ik ook niet alles.

De laatste tijd heeft L'Oréal een hele nieuwe make-up lijn in het assortiment gebracht, namelijk de Infallible serie. Eerder heb ik hier de nagellak en de lipstick van uitgetest. Ik besloot om ook deze foundation te proberen. Dit bracht een uitstekend resultaat!

L'Oréal Infallible foundation in de test

Op de foto's hieronder laat ik op mijn wangen het resultaat zien van deze Infallible Foundation. Op de linker foto zie je mijn wang zonder foundation en op de rechter foto zie je mijn wang met foundation. Op de foto heb ik alleen deze foundation aangebracht, dus geen cc-cream vooraf en er zit ook nog geen poeder op.

foundation 1foundation 2

De verschillen op de foto's zeggen al genoeg denk ik! Ook blijft deze foundation de hele dag goed op zijn plek. Natuurlijk is het allemaal iets minder aan het einde van de dag, maar toch blijft de roodheid redelijk goed bedekt de hele dag. Ik ben tevreden!

Mijn huid blijft ook gedurende de dag mat. Nu heb ik geen vette huid, dus dat scheelt wel. Nadat ik de foundation kloppend op mijn huid aanbreng poeder ik het af met een matte poeder. Ook de poeder zorgt ervoor dat de huid minder snel gaat glimmen.

De kleur die ik gebruik is 20 sand. De texture is medium en de coverage is high. Een perfecte foundation voor mij dus!

foundation 4

Mijn zoektocht naar de perfecte foundation blijft altijd verder gaan, maar voor nu is deze Infallible van L'Oréal een dikke favoriet!

Wat is jouw favoriete foundation? Ik ben benieuwd!

Ben je benieuwd naar andere Infallible producten van L'Oréal? Bekijk dan mijn reviews van de lipstick en de nagellak.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •