woensdag, 11 mei 2016

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Geschreven door 
MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter in de test! MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter in de test!

Laatst heb ik de Shimmer Highlighter Undress Your Skin van MUA Make-up Academy aan mijn make-up stash toegevoegd. Ondanks dat ik juist mijn make-up stash heb geminimaliseerd moest ik dit pareltje gewoon aan mijn stash toevoegen.

In dit artikel laat ik deze Shimmer Highlighter van MUA graag aan je zien. Kijk je mee?

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter Review

Toen ik de make-up schappen van een grote Kruidvat afspeurde viel mijn oog op de highlighters van het budgetmerk MUA. De Undress Your Skin Shimmer Highlighter pronkte daar in drie verschillende tinten, een licht roze tint, een licht goude tint en een amber tint.

Ik ben gek op highlighters, maar door de minimalisatie in mijn stash beschik ik nog maar over twee stuks, een licht roze en een licht goude tint. Om deze reden heb ik voor de amber kleurige highlighter van MUA gekozen. In eerste instantie oogt deze highlighter vrij donker, maar na een swatch op mijn hand was ik verkocht!

Niet alleen de kleur vond ik interessant, maar ook het reliëf van de highlighter. Door de golvende structuur van de poeder heeft deze budget highlighter een chique uitstraling.

Hieronder kun je de Undress Your Skin Shimmer Highlighter in de kleur Opalescent Amber met swatches bekijken.

Mua Highlighter 1
Mua Highlighter 3
Mua Highlighter 2
Mua Highlighter Swatch
Zonder Highlighter
Zonder highlighter
Met Mua Highlighter
Met highlighter

De Undress Your Skin Highlighter van MUA bevat voldoende pigment voor een mooie glans. Zoals je kunt zien op foto's geeft de highlighter mijn huid een gezonde glow, het maakt de gehele make-up look helemaal af!
De amber tint vind ik zeer geschikt voor de zomer maanden als de huid wat meer gebruind is door de zon, dus ik ben helemaal blij met mijn nieuwste make-up aankoop!

De Undress Your Skin Highlighter van MUA is verkrijgbaar bij verschillende Kruidvat filialen. Hiervoor moet je wel bij de grotere filialen van Kruidvat zijn, de kleinere hebben meestal geen MUA schap in de winkel. Bekijk hier welke Undress Your Skin poeders je online bij Kruidvat kunt bestellen. Of ga naar de website van MUA Make-up Academy zelf, daar zijn ze allemaal verkrijgbaar. Hier betaal je wel extra verzendkosten voor verzending naar Nederland.

De Undress Your Skin Highlighter van MUA kost € 5,99.

Heb je geen idee waar je highlighter in het gezicht kunt aanbrengen? Neem HIER dan eens een kijkje.

Ken jij de highlighters van MUA al?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Jamey woensdag, 11 mei 2016 13:03 Geplaatst door Jamey

    Wat een mooie highlighter! Ziet er goed uit bij jou!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •