donderdag, 18 april 2013

Make-up Tips S.O.S.

Geschreven door 
S.O.S. make-up tips! S.O.S. make-up tips!

Make-up vergeten, teveel blusher op gedaan, nepwimpers laten los..... Help, wat nu?

Iedereen heeft denk ik weleens zo'n situatie; waarin je geen tijd hebt, je vergeet je make-up tasje, je favoriete product is op enzovoorts..... In dit artikel heb ik een aantal handige én snelle make-up tips die heel gemakkelijk zijn om toe te passen!

S.O.S. make-up tips

make-up tips

Te veel blusher gebruikt! Wat nu?

  • Als je iets te enthousiast bezig bent geweest met je blusher, gebruik dan geen make-up remover, want dan verpest je de rest van je aangebrachte basis die wel heel mooi zit. Pak een wattenstaafje en veeg voorzichtig de overtollige blush weg. Breng hierna een laagje transparante poeder aan om je rode wangetjes te verdoezelen.

Geen Tijd!! Hoe fris je snel even je make-up op?

AAAii! Make-up tasje vergeten mee te nemen :( Hoe kan je er toch stralend uitzien?

  • Meestal heb je wel ergens in je tas een lippenbalsem rondslingeren, in noodgevallen komt deze zeer goed van pas! Breng wat lippenbalsem aan op je jukbeenderen, in je binnenste ooghoeken, over het midden van je neus en natuurlijk op je lippen. Zo kom je toch fris en fruitig voor de dag!

Je nepwimpers laten los, wat nu?

  • Oei, laat er een hoekje los? Breng een dun laagje mascara op je wimpers aan en plak hiermee de nepwimpers weer een beetje vast.

Je lippenbalsem is op en je hebt geen tijd om naar de winkel te gaan. Hoe kom je snel van die droge lippen?

  • Smeer een klein boter op je lippen. De boter zorgt weer voor zachte, glanzende lippen!

Mijn favoriete nagellak is heel dik geworden. Kan ik deze nog redden?

  • Jazeker! Voeg een paar druppeltjes nagellak remover toe in het nagellak flesje. Goed schudden voordat je de nagellak weer gaat gebruiken. Is de nagellak al heel oud, dan zou ik hem weggooien en een nieuwe kopen.

Help, mijn mascara klontert in het flesje en ik heb haast!!!

  • Zit er nog wel mascara in het flesje, maar je krijgt het er niet uit? Leg het flesje een paar minuten in warm water, hierdoor wordt de mascara weer vloeibaar. Het kan ook zijn dat de mascara al heel oud is. Is dit het geval, dan zou ik een nieuwe aanschaffen.

Portemonnee, sleutels, telefoon..... Mijn tasje zit al vol!! Er past eigenlijk nog maar één make-up product bij. Welke kan ik het beste kiezen om mee te nemen?

  • Als je niet alles mee kunt nemen in je tasje, dan zou ik kiezen voor een 2-in-1 product voor lippen én wangen. Heb je dit niet, neem dan een lipproduct mee in een mooie kleur die ook geschikt is om als blush te gebruiken.

Hopelijk heb je wat aan deze S.O.S. make-up tips. Vaak is er voor de meeste nood-make-up-situaties wel een simpele oplossing te vinden. Succes!

Heb jij ook een goede tip? Laat hem achter bij de reacties!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •