dinsdag, 14 mei 2013

Make-up tips voor als je weinig tijd hebt!

Geschreven door 
Make-up tips bij weinig tijd in de ochtend! Make-up tips bij weinig tijd in de ochtend!

In de ochtend veel te weinig tijd voor je make-up? Help! Iedere vrouw heeft er weleens last van (of misschien iedere ochtend last van), 's ochtends té weinig tijd om je mooi op te maken. Of je je nu verslapen hebt, héél vroeg moet beginnen met werken, op tijd het openbaar vervoer moet halen om naar school te gaan of je hebt 's ochtends alle tijd nodig voor je kids. Je moet echt nu de deur uit, kijkt in de spiegel en denkt: Ah ik zie er niet uit!! In dit artikel geef ik je wat handige én snelle make-up tips om er toch stralend uit te zien met niet al teveel moeite. Lees verder voor de tips!

makeup

Make-up musthaves bij weinig tijd

Oké, je hebt 's ochtends een heel klein beetje tijd (een paar minuten) om je make-up aan te brengen. Maar je bent geen visagiste of natuurtalent en je doet er minstens 15 minuten over om een dagelijks make-upje aan te brengen.

Welke make-up producten werken snel en gemakkelijk én zijn echt een must?

 • Gebruik een BB-Cream! Dit verzorgt, egaliseert, camoufleert, beschermt en maakt je huid wat stralender.
 • Snel even wat poeder over je gezicht.
 • Mascara!! Dit moet je zeker doen! Met mascara op stralen je ogen meer. Heb je echt geen tijd? Toch even dat borsteltje langs je wimpers halen!
 • Lipgloss. Dit geeft een frisse uitstraling!
 • Wenkbrauw tip! Eigenlijk mag je je wenkbrauwen ook niet vergeten 's ochtends. Vooral als je hele lichte wenkbrauwen hebt. Wenkbrauwen tekenen het gezicht en zijn dus heel belangrijk. Soms is het best moeilijk om in weinig tot geen tijd een perfecte wenkbrauw te tekenen. Wat je dan het beste kunt doen is je wenkbrauwen verven. Dit blijft 4 tot 6 weken houdbaar. Dan heb je hier in ieder geval een tijdje geen omkijken meer naar 's ochtends.
 • Breng wat highlighter aan onder je wenkbrauw en in een komma aan de buiten zijkant van de ogen. Dit geeft een stralend en liftend effect. Dit kan je ook gewoon snel even met je vingertoppen doen. Tip: Bekijk hier hoe je highlighter kunt aanbrengen.

Dit zijn de makkelijke en snelle tips voor als je in de ochtend heel weinig tijd hebt. Misschien doe je er in het begin iets langer over dan je zou willen, maar oefening baart kunst :)!

Echt geen tijd voor make-up?

Oh nee, je hebt je verslapen, dus echt 0,0 tijd om even snel wat make-up aan te brengen. Wat nu?

 • Maak een klein make-up tasje met een aantal basis make-up producten erin (zoals in de eerder genoemde tips) die je gelijk kan mee pakken zodra je de deur uit rent! Je vindt vaak wel een momentje om je even snel op te kunnen maken zoals in de bus of trein, als je naar het toilet gaat of in je pauze. Zorg dat er ook een klein spiegeltje in het tasje zit.

Overige tips bij weinig tijd voor make-up:

 • Ga in plaats van 's ochtends 's avonds douchen! Dat scheelt al een hele hoop tijd.
 • Maak je lunch 's avonds alvast klaar, dan heb je 's ochtends wat meer tijd voor je make-up.
 • Heb je kinderen? Ga dan 15 minuutjes eerder dan je kids uit bed zodat je eerst jezelf helemaal ready kan maken.
 • Leg de avond van tevoren alvast je outfit klaar wat je de volgende dag aan gaat trekken. Hierdoor bespaar je ook weer wat meer tijd.

Dit waren mijn makkelijke én snelle make-up tips. Heb jij ook nog handige tips als aanvulling?

Tip: Volg Dazzling Beauty ook op YouTube voor handige make-up tutorials!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •