woensdag, 18 januari 2017

Make-up Wishlist 2017

Geschreven door 
Make-up Wishlist! Make-up Wishlist!

Een wishlist met make-up...

Make-up, welke vrouw houdt er nou niet van? Oké, er zijn vrouwen die er iets minder om geven dan anderen. Persoonlijk ben ik gek op make-up, maar dat kan eigenlijk ook niet anders als je visagiste op je CV hebt staan ;-).

Ondanks dat ik door de jaren heen een mooie goed gevulde make-up stash bij elkaar heb gespaard zijn er zeker nog make-up producten die op mijn wensenlijstje staan. Ben je benieuwd welke dit zijn? In dit artikel vind je mijn make-up wishlist van 2017.

Mijn Make-up Stash

Vorig jaar rond deze tijd startte ik My Project Organize en besloot ik als eerste mijn make-up stash aan te pakken. Ik ben zeer kritisch te werk gegaan en heb mijn make-up stash dan ook kunnen halveren. De make-up die ik heb weggedaan (wat nog bruikbaar was) heb ik weggegeven aan familie en vriendinnen. Make-up weggooien vind ik zonde, dus alles heeft een nieuwe bestemming gekregen ;-).

Hoewel ik blij ben met de make-up producten die ik nu heb, zijn er natuurlijk altijd wensen. Ik merk wel dat ik tegenwoordig goed nadenk over wat ik wel of niet aanschaf qua make-up. Regelmatig komen er bij de budgetmerken limited editions uit, hoe leuk deze producten ook zijn, ik koop ze nauwelijks meer. Ik weet van mezelf dat ik deze make-upjes 1 à 2 keer gebruik en vervolgens raak ik ze niet meer aan. Zonde.

Ik gebruik liever de kwalitatief betere make-up producten die goed bij mij werken. Dit zijn vaak wel de wat duurdere producten. Als een product goed is, dan betaal je daar ook voor. Enkele voorbeelden van mijn favoriete make-up merken zijn bijvoorbeeld:

 • Urban Decay
 • L'Orèal
 • Make-up Studio
 • MAC
 • NARS
 • KIKO
 • Sally Hansen

Niet alle producten van deze merken vind ik fijn, maar over het algemeen gebruik ik graag make-up hiervan.

Mijn Make-up Wishlist

Wat staat er dan nog op mijn make-up wishlist? Nou ik kan je zeggen toch nog aardig wat ;-). Ik ben een groot fan van oogschaduw, dit is dan ook een make-up product wat ik graag koop en uit wil testen van verschillende merken. Maar om mijn stash niet te laten uitpuilen en om niet mega veel geld uit te geven aan make-up ben ik wat kieskeuriger geworden.

Er zijn verschillende make-up merken die op mijn wishlist staan die helemaal niet gemakkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik zie deze merken veel bij buitenlandse beauty bloggers en vloggers voorbij komen met goede recensies.

make up wishlist 2017

Hieronder volgt mijn wensenlijstje van make-up (merken) die hoog bovenaan staan:

1) ColourPop - Oogschaduw en Lipsticks!

2) Sugarpill Cosmetics - De lipkleuren, de oogschaduws én de losse pigmenten!

3) Becca Cosmetics - Basis make-up zoals foundation, concealer en poeder.

4) Kat Von D - Alles....

5) Naked Skin Concealer - Deze concealer van Urban Decay heb ik veel goede reviews over gezien!

6) MAC Mineralize Skinfinish Soft And Gentle - Deze highlighter moet en zal gewoon een keer in mijn stash terecht komen ;-)

7) Viseart 12 Eyeshadow Basic Matte - Dit pallet is een favoriet onder visagisten.

Een mooie make-up wishlist toch? Nummers 3, 5, 6 en 7 zijn in Nederland wel makkelijk verkrijgbaar, de nummers 1, 2 en 4 worden wat lastiger. Ik hoop zeker dit jaar wat producten te kunnen aanschaffen van mijn wensenlijstje. Welk product als eerste? Geen idee! Het liefst allemaal, maar dat gaat niet. Het geld groeit niet op mijn rug, helaas ;-).

Wat staat er op jouw make-up wishlist? Ik ben benieuwd!

Be Dazzled!!

1 Reactie

 • Reactielink Daniëlle woensdag, 18 januari 2017 17:55 Geplaatst door Daniëlle

  Nummer 6 en 7 staan ook al een tijdje op mijn wishlist ! Toffe lijst :)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •