woensdag, 18 maart 2015

Bucket List reisbestemmingen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Reizen roep ik uit tot één van mijn favoriete hobby's! Hoe meer ik reis des te meer ik wil reizen! Oké, ik heb dus een klein beetje de drang om te reizen. Een klein beetje? No Way! Ik wil de hele wereld zien en wel nu!

Bucket list reizen Bucket list reizen

Bucket list reizen Bucket list reizen

Er zijn zoveel mooie en interessante plekken op de aarde dat ik persoonlijk het niet zo goed begrijp dat er mensen zijn die jaar in jaar uit naar dezelfde vakantiebestemming afreizen..... Als je je daar prettig bij voelt, is daar natuurlijk helemaal niets mis mee. Mij (ons) daarentegen zul je niet zo snel 2x op dezelfde plek zien.

In afgelopen jaren hebben wij al aardig wat reisjes gemaakt. En ik hoop dat wij dat nog heel lang mogen/kunnen doen! Sinds een jaar of 1,5 deel ik zo af en toe mijn reiservaringen op mijn blog en ik merk dat hier een nieuwe passie is geboren; Mijn Dazzling Travels delen met de rest van de wereld! In dit artikel vind je mijn bucket list van reisbestemmingen waar ik graag naar toe zou willen!

Waar ik nog graag naar toe zou willen is een hele waslijst. Ik zou veel sneller klaar zijn met een lijstje waar ik niet naar toe zou willen, er zou bijna niets op dit lijstje staan. Hahaha! Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen, steden, natuur, er is zoveel! Laat ik beginnen met mijn lijstje. Hou me er niet aan vast, want dit lijstje wisselt nog al eens van dag op dag ;-).

Ik heb een top 10 gemaakt om niet bijna alle landen van de wereld op te hoeven noemen. Het is wel duidelijk denk ik hé? Ik wil dus overal naartoe ;-). En dan het liefst op eigen houtje.

Bucket list reizen

mijn reisbestemmingen bucket list

West Coast USA

Deze reis stond een aantal jaar geleden al gepland en geboekt, alleen hebben we deze moeten annuleren vanwege mijn periode van ziek zijn. De reisgidsen en planning liggen nog steeds klaar en ik denk dat deze reis binnen een paar jaar er wel van gaat komen. Waarom we deze reis nog steeds niet hebben gemaakt? Geen idee, er kwam eigenlijk steeds iets anders op ons pad.

Japan

Wij zijn verkocht aan Azië. Na Thailand, Cambodja en 24 uur in Seoul gaan we dit jaar naar Japan! Hoe cool! We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor deze reis. 

Egypte

Ik moet en zal een keer die piramides in het echt willen zien!

China

China spreekt me ook al lange tijd aan om een keer naar toe te gaan. Het is een immens groot land, dus waar precies naar toe in China weet ik niet. In ieder geval wil ik de Chinese muur een keer gezien hebben.

Filipijnen

Een tijdje terug heb ik een Amerikaanse Youtuber gevolgd tijdens haar vakantie in de Filipijnen. Yep, de Filipijnen staat nu dus ook op mijn bucket list :-).

Ijsland

Ijsland lijkt mij ook een bijzonder land met een mooi landschap!

Transsiberië expres

Met de trein van Moskou naar Beijing. Dit lijkt me een geweldige avontuurlijke reis, het is alleen een beetje duur...

Mexico

In Mexico zou ik de Maya tempels willen bezoeken en dan misschien in combinatie met de landen Belize en Quatemala.

Bosnië

Bosnië komt denk ik op weinig lijstjes voor om naar toe te willen gaan. Hier heb ik een reden voor. Mijn vriend heeft 2x in Bosnië gelegerd gezeten en hij zou dit land graag een keer aan mij willen laten zien. Ook ben ik hier wel nieuwsgierig naar, want het schijnt ontzettend mooi te zijn in Bosnië. Misschien een keer in combinatie met Kroatië waar ik ook nog nooit ben geweest.

Lapland

Slapen in een iglo en je laten vervoeren in een slee met huskey honden. Ja, dat lijkt me wel wat!

Bovenstaand lijstje van reisbestemmingen waar ik graag naartoe zou willen zijn mijn favoriete plannen op dit moment, maar dat kan zomaar weer een beetje veranderen hier en daar, hoewel deze landen wel al een poosje in mijn hoofd zitten. Zoals je misschien wel gemerkt hebt zijn het over het algemeen verre reizen die ik hier heb benoemd. Natuurlijk is er dichtbij of zelfs in Nederland ook nog een hele hoop te ontdekken. De stedentrips in Europa zijn ook een favoriet, misschien maak ik daar wel een aparte bucketlist van :-).

 

Wat is jouw bucketlist aan reisbestemmingen? Ik ben benieuwd! Misschien breng je mij weer op andere ideeën ;-).

 

Be Dazzled!!

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •