maandag, 08 augustus 2016

Beauty Kitchen bij Holland & Barrett

Geschreven door 
Beauty Kitchen, een natural beauty merk! Beauty Kitchen, een natural beauty merk!

100 % natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten, dat is waar het Schotse natural beauty merk Beauty Kitchen voor staat!

Vanaf nu zijn de duurzame beauty producten van Beauty Kitchen in Nederland verkrijgbaar bij de winkels van Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Een mooie aanvulling in het rijtje van natuurlijke beauty producten.

In dit artikel vertel ik je wat meer over het merk Beauty Kitchen. Lees je mee?

Beauty Kitchen

Het merk Beauty Kitchen is eindelijk verkrijgbaar in Nederland en België en dat terwijl het concept na de opening van de eerste Beauty Kitchen Store in Glasgow al een happy succes werd!

Genieten van effectieve en betaalbare beauty producten terwijl we tegelijkertijd voor onszelf en onze aarde zorgen? Dat klinkt goed toch?

JoAnne Chidley van Beauty Kitchen

JoAnne Chidley is de oprichtster van Beauty Kitchen en heeft een bijzonder mooi merk op de markt gezet. Met haar favoriete quote “I may not be perfect but at least I’m not fake” verwoordt oprichtster JoAnne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Jo-Anne studeerde scheikunde, is kruiden botanist, gepassioneerd imker en verslaafd aan beauty producten. Ze heeft 3 honden en twee alpaca’s en met de looks van een echte Beauty Kitchen Angel zet zij zich bovendien ook nog in voor het Ziwa Rhino Fund in Oeganda.

Over Beauty Kitchen producten

De Beauty Kitchen Angels hebben een belangrijk mantra: 100% maakt het verschil en tegen deze achtergrond creëren zij de beste producten met de meest waardevolle, natuurlijke ingrediënten. 100% effectief, 100% betaalbaar, 100% natuurlijk. Met fantastische lijnen als Love Me, Chill Me, Inspire Me, Abyssinian Oil en Create your Own probeert Beauty Kitchen voortdurend te vernieuwen en te inspireren. Alle lijnen beschikken over een gevarieerd product assortiment.

De onderstaande vier Beauty Kitchen iconen zijn het fundament van deze natuurlijke beauty revolutie:

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate

De absolute hero van de skincare-lijn Abyssinian Oil, met Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba of Arganolie, is het Aroma Facial Concentrate; een intensieve dagelijkse hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie.

abyssinian oil

De Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate kost € 29,99

Create Your Own Lip Balms

Beauty Kitchen doet haar naam eer aan door kits met ingrediënten te leveren om thuis te kokkerellen. Zo maak je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen Lip Balms! Met de uniek verpakte Lip Balms Kit en een nauwkeurig recept creëer je in een handomdraai 4 verschillende lipbalms.

lipbalm

NB: De Create Your Own Lip Balm kits zijn alleen verkrijgbaar rond Sinterklaas en Kerst! De Create Your Own Lip Balms kosten € 19,99

Inspire Me Brightening & Toning Body Oil

De Inspire Me-lijn is gebaseerd op een geheime blend van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën, waaronder citroengras, grapefruit, spearmint, venkel en basilicum. De niet-vette Body Oil laat de huid stralen, maakt de huid steviger en hydrateert de huid intensief. Het perfecte product voor cellulitis en striae op de benen, armen, buik en billen.

inspire me oil

De Inspire Me Brightening & Toning Body Oil 100 ml kost € 19,99

Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge

De Konjac Sponge zorgt voor een eenvoudige, effectieve en zuivere dieptereiniging. Deze reinigende spons is Eco-vriendelijk, 100% natuurlijk en is gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. Het reinigt de huid intensief en maakt haar zijdezacht en stralend.

sponge

De Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge kost € 8,99

Heb jij al kennis gemaakt met Beauty Kitchen?

Be Dazzled!!

0.4 Logo Full size

1 Reactie

  • Reactielink Debby vrijdag, 19 augustus 2016 16:22 Geplaatst door Debby

    Ik heb altijd eigen lipbalsem willen maken. misschien ga ik het wel proberen

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •