vrijdag, 24 juni 2016

The Beauty Scenario TAG

Geschreven door 
Wat zou jij doen? Wat zou jij doen?

The Beauty Scenario TAG bevat 8 "Wat zou je doen?" vragen die gerelateerd zijn aan beauty. Van een té kort geknipt kapsel tot aan een geruïneerde make-up door je vriendin en haar en make-up in mijn tienerjaren.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een beauty TAG heb ingevuld en kwam deze leuke TAG op verschillende blogs tegen. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op The Beauty Scenario TAG? Lees dan mee in dit artikel!

The Beauty Scenario TAG

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget en één high end foundation houden. Welke houd je?

Dat is voor mij niet zo'n moeilijke vraag, want ik gebruik op dit moment maar één foundation die al een lange tijd mijn favoriet is. Het is geen budget, maar ik kan het ook niet echt high end noemen, deze foundation zit er dus een beetje tussenin. Ik heb het over de Mattifying Infallible Foundation van L'Orèal in de kleur sand.

2. Je hebt een sollicitatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?

Oei, dat is een lastige. Bij mensen die ik ken zou ik het meteen zeggen, maar bij onbekende mensen... Dan durf ik het misschien niet zo, terwijl je het eigenlijk altijd gewoon moet zeggen. Wie wil er nou met lipstick op haar tanden lopen? Ik denk dat ik bij zo'n belangrijk gesprek ook alleen nog maar oog zou hebben voor die lipstick op de tanden. Je kent dat misschien wel, je blik wordt gewoon een bepaalde kant op gestuurd zonder dat je dat zelf zou willen ;-). Dus ik denk dat ik er wel iets van zou zeggen.

3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?

Geen lipstick, maar wel een lipgloss en dan ga ik voor de Yves Saint Laurent Gloss Voluptè Lipgloss.

4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?

Hahaha!!! Uhm, alles misschien? Nee hoor, tijden veranderen en dus ook de trends. In mijn tienerjaren had ik een behoorlijke bos met krullen waar ik niets aan zou veranderen. Qua make-up droeg ik vooral bruine oogschaduw die ik nu graag links laat liggen. Bruine oogschaduw geeft mij eerder een vermoeide uitstraling dan een vrolijke uitstraling. Wist ik veel toen in die tijd ;-).

5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouder lang haar) maar ze verstaan je verkeerd en geven je een Pixi Cut (kort kapsel). Wat doe je?

  1. Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op.
  2. Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene.
  3. Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.

Bij de eerste knip die de kapper zou zetten zou ik meteen al ingrijpen. Dit komt natuurlijk omdat ik zelf kapster ben, dus ik weet wat ze doen. Toevallig is mij zoiets wel overkomen tijdens mijn bezoek aan de (markt)kapper in Cambodja. Er ging iets (veel) meer vanaf dan dat ik had aangegeven. Tja, haren groeien wel weer. Om te moeten kiezen, ga ik voor antwoord a.

6. Je vriendin verrast je met een 4-daagse city trip en je hebt maat 1 uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?

Ik heb maar één alles-in-één palette die ik niet zou inpakken ;-). Het gaat hier om een palette die ik in Thailand heb gekocht, maar deze bevat geen mascara. Ik wil niet zonder mascara. Ik zou dan in ieder geval een mascara inpakken. Mag dat ook?

7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beauty stash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?

Zonder twijfel: mijn Urban Decay Naked Palette 3!

8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je?

  1. Je doet alsof je niets merkt.
  2. Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen.
  3. Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

Ten eerste zal ik mijn make-up niet zo snel uitlenen, maar als ik dat wel zou doen en het komt gehavend terug? Dan eis ik om een nieuw product, antwoord b dus!

Wat zou jij doen? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden op The Beauty Scenario TAG!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •