maandag, 14 december 2015

I Love Beauty Event

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(17 stemmen)
I Love Beauty Event! I Love Beauty Event!

In het weekend van 12 en 13 December 2015 vond de 2e editie van het I love Beauty event in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Het I Love Beauty Event is het initiatief van de bekende blogger Cynthia Schultz ook wel bekend als MissLipgloss.

Een tijdje terug kreeg ik een uitnodiging om het I Love Beauty event te bezoeken. Dat liet ik natuurlijk niet aan me voorbijgaan! Samen met een vriendin ben ik naar dit leuke beauty event geweest. In dit artikel vertel ik je wat meer over hoe ik deze beautydag heb ervaren. Lees je mee?

I Love Beauty

Het I Love Beauty event is een ander soort beautybeurs waar ik normaal gesproken naartoe ga. Met regelmaat breng ik een bezoek aan verschillende beauty gerelateerde beurzen om bij te blijven in mijn vakgebied, denk hierbij aan de kappersbeurs of de beautybeurs. Dit zijn beauty beurzen speciaal voor de professionals om met de nieuwste trends, tools en technieken op hun vakgebied kennis te maken. Het I Love Beauty event is meer een beurs geschikt voor iedereen die van beauty dingen houdt.

i love beauty 1

Op het hoofdpodium werd het I Love Beauty event officieel geopend door Cynthia zelf. Ieder uur werd er hier een demonstratie of lezing gegeven door verschillende personen waaronder bijvoorbeeld Marie van de Ven of Annic van Wonderen.

Wat er te doen en te zien was op I Love Beauty

i love beauty 2

i love beauty 3

In de hal zijn er verschillende stands van beautymerken, fashionshops en online shops te vinden. Er worden demonstraties gegeven, tips over make-up en haartools én je kunt al deze producten ook nog eens shoppen!

i love beauty 6

i love beauty 4

Naast alle stands kun je ook deelnemen aan verschillende workshops. Zo worden er o.a. verschillende make-up en beauty workshops gegeven, maar er zijn ook workshops op het gebied van lifestyle. Daarnaast kun je je inschrijven voor verschillende sprekers zoals bijvoorbeeld Serena Verbon met de workshop Bloggen als een baas.

i love beauty 5

Om iedereen aan bod te laten komen om een workshop bij te kunnen wonen mocht je per persoon maximaal 2 workshops volgen. Per workshop diende je een ticket van € 3,- te kopen. Zelf heb ik gekozen voor de workshops Schrijven kreng! van Lisette Jonkman en Bloggen als een baas van Serena Verbon. Deze workshops vond ik mooi aansluiten bij het bloggen. Helaas had ik van de eerste workshop iets meer verwacht, eigenlijk had ik er iets anders van verwacht, dus dat was jammer. De workshop van Serena vond ik inspirerend, vooral om te horen hoe zij is begonnen met beautylab.nl en ze gaf handige blogtips. Na een paar uurtjes op het I Love Beauty event te hebben doorgebracht werd het tijd om weer richting huis te gaan.

Wat vond ik van het I Love Beauty event?

Vooral omdat ik zelf een blogger ben en daarnaast erg van beauty dingen houd, vond ik het leuk om het I Love Beauty event bij te wonen. Qua grootte had ik het event iets groter verwacht met nog meer stands. Er waren er genoeg hoor, maar ik kwam toch wel wat stands tegen die hier en daar dezelfde producten verkochten.

De opzet van het I Love Beauty event vind ik erg leuk, de afwisseling met stands, demonstraties, lezingen en workshops die je kunt volgen. Een minpuntje vind ik de tickets die je moet kopen per workshop. Al is het maar € 3,- per ticket, weerhoudt het sommige mensen er misschien toch van om een workshop te gaan volgen. Bij de eerste workshop kon ik de deelnemers op 2 handen tellen, dus dat is jammer, zeker voor de spreker zelf. Ik heb begrepen dat de volledige opbrengst van de workshoptickets naar het goede doel Look Good.....Feel Better gaat. Dat is natuurlijk een zeer goed initiatief, maar misschien kan dit ook op een andere manier. Persoonlijk had ik nog wel meer workshops op het oog om te volgen, maar er was een max. van 2 per persoon en die had ik al opgemaakt.

Het gehele event was mooi en sfeervol aangekleed, de gelegenheid om wat te eten en te drinken was ook goed verzorgd. Vooral de muffins waren gevaarlijk lekker ;-).

Uiteraard ben ik niet met lege handen naar huis gegaan, ik heb een paar fijne producten gekocht die zeker in een ander artikel naar voren zullen komen. Dus Stay Tuned!

Conclusie: Een leuk en goed verzorgd beauty event met mogelijkheden om groter te gaan met meer en een uitgebreider aanbod.

Ben jij naar het I Love Beauty event geweest? Of zou je ook graag een keer willen gaan?

Be Dazzled!!

3 reacties

 • Reactielink Mandy dinsdag, 15 december 2015 11:06 Geplaatst door Mandy

  Leuk dat je er ook bij was! Zelf was ik er op de zaterdag. Ik heb geen workshops gevolgd, maar gewoon lekker rondgelopen haha.

 • Reactielink Laura - Dagelijkse hap dinsdag, 15 december 2015 08:54 Geplaatst door Laura - Dagelijkse hap

  Ik ben ook naar de workshop van Serena geweest, en ik vond het ook echt een goede workshop! Vond het vooral fijn dat ze open en eerlijk over alles was :)

 • Reactielink Jamey dinsdag, 15 december 2015 07:35 Geplaatst door Jamey

  Leuk dat je het leuk hebt gehad!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •