vrijdag, 27 maart 2015

Haartrends 2015 voorjaar/zomer

Geschreven door 

De nieuwe haartrends 2015 voor komend seizoen Voorjaar-Zomer zijn uit! De Gezamelijke Nederlandse Kappers (GNK) hebben weer een mooie nieuwe haarlijn aan kapsels voor ons samengesteld met de naam Balance. Over deze nieuwe haartrends ga ik je in dit artikel wat meer vertellen!

Balans in je leven: zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Balans tussen werk en privé, tussen in- en ontspanning en tussen lichaam en geest. Deze nieuwe haartrends helpen je in ieder geval met de balans tussen uiterlijk en innerlijk! Want het feit is dat je beter in je vel zit als je weet dat je er goed uitziet! Kijk je hieronder mee?

Wat kun je verwachten bij deze haartrends?

Soepele lijnen die precies aansluiten bij de vorm van je gezicht. Een rustig kleurverloop van donker naar licht in mooie diep rode- of bruintinten. Een styling die aan de buitenkant laat zien hoe je je van binnen voelt, want de kapsels kunnen op meerdere manieren gedragen worden!

Haartrends Zomer '15 voor vrouwen
Haartrends Zomer '15 voor mannen
Haartrends Zomer '15 voor vrouwen
Haartrends Zomer '15 voor mannen

Komend seizoen zie je lijnen in het haar die soepel in elkaar overlopen en mooi op elkaar aansluiten, er is nauwelijks sprake van disconnecties die we in voorgaande trends wel zagen. Een lok mag nog wel, maar symmetrie is dit seizoen hét sleutelwoord. Dus kom maar op met die rechte pony's!

Qua kleur zijn komend seizoen de rood- en kopertinten hotter dan hot! Ook de chocoladetinten en kleuren als caramel gaan we veel zien naast de mooie matte astinten.

Haartrends 2015 voor vrouwen

De kopertint is kenmerkend voor het komend seizoen. Helemaal trendy is een donkere kopertint bij de aanzet die zacht overloopt naar een lichtere kopertint. Dit geeft optisch ook meer volume en diepte aan het haar!

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Grof ingeknipte lagen in het haar met een rechte pony. Ja, de pony mag weer! Dit kapsel is op verschillende manieren te dragen. Ga je voor classy stijl met een superglans of voor het trendy beachwave-effect? Of wat dacht je van de nonchalante maar stijlvolle beachlook met een luchtige vlecht? Voor elke gelegenheid eem andere look met dezelfde coupe!

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Een prachtige dieprode tint in het haar! Ook hier mag de aanzet donkerder gekleurd worden dan de punten. De kleuren moeten vloeiend overlopen, dus geen blokkleuringen.

 Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Een pittige strakke boblijn die mooi meeloopt met de ronding van het gezicht. Deze strakke look wordt strak gestyled met een glossy effect. Sla de glansspray alvast maar in! Voor een look met meer beweging gebruik je een grove krultang, de krullen werk je vervolgens rommelig uit.

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Hou je liever van een wat natuurlijkere haarkleur? Naast de rood- en kopertinten zie je dit seizoen ook bruine astinten gecombineerd met een lichte koelblonde tint. Ook een combinatie van licht goudblond met een lichte carameltint kan een heel mooi resultaat geven!

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Dit korte kapsel bevat massieve lagen met een natuurlijke valling die de ronding van het hoofd volgen. De zij- en achterkant lopen vloeiend in kort opgeknipte laagjes in elkaar over. Met dit kapsel kun je voor de strakke grafische look gaan met een mooie glans. Met volumepoeder en wax ruil je de strakke look in voor een rauwe rocklook!

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor vrouwen

Haartrends 2015 voor mannen

Mannen, laat die krullen maar zien! Of wordt het een old school herenkapsel nieuwe stijl?

Qua kleur mag ook de man zijn haar een tintje geven, maar dan wel in een bruine astint voor een matter en stoerder effect met eventueel wat lichtere punten.

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor mannen

Mannen met een natuurlijke krul in het haar hebben een makkie! Een korte volle achterkant met langere lagen bovenop die mooi in elkaar doorlopen. Voor de nettere look wordt het haar met wat mousse grof naar achteren gekamd, aan de lucht laten drogen en als finishing touch een klein beetje modelleren met wat styling cream voor een natuurlijk effect. Voor de wildere variant krijgen de krullen alle vrijheid, maar houd ze wel compact door middel van een curl activator spray.

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor mannen

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor mannen

Bij dit kapsel worden de zij- en achterkant hoog opgeknipt vanuit een zijscheiding, de langere bovenlagen sluiten hierop aan, dus geen disconnecties meer! Met een kam föhn je een slag in het haar voor de klassieke uitstraling. Ook hier mag er flink wat glansspray gebruikt worden! Of ga je voor de James Dean-achtige look met stoere kuif? Gebruik voor zo'n kuif sterke stylingsproducten voor een stevig resultaat!

Haartrends voorjaar-zomer '15 voor mannen

Foto's: bron GNK, eigendom Dazzling Beauty

De haartrends voor komend seizoen vormen weer een mooie haarlijn! Stoere haarkleuringen en kapsels die je op verschillende manieren kunt dragen, van classy tot stoer! Laat je goed door de kapper adviseren welk kapsel en welke haarkleur bij jouw persoonlijk passen. Niet alles staat bij iedereen. Dit heeft te maken met de gezichtsvorm en de kleur van de huid en ogen. Mijn voorkeur gaat bijvoorbeeld uit naar het kapsel met de pony en de kopertint, alleen door de roodpigmenten in mijn huid staat deze haarkleur mij niet. Maar deze coupe met mijn koelblonde kleur moet ook mooi staan :-)!

Extra haar tip van de kapper:

Kijk ook welke stijl bij jou past!! Heb je een super trendy kapsel, maar voel je je er niet happy mee, dan straal je dat ook uit.

Voor welk kapsel gaat jouw voorkeur uit?

Be Dazzled!!

Haartrends

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •