dinsdag, 16 april 2013

Haartrends Lente/Zomer 2013

Geschreven door 
Haartrends voorjaar-zomer 2013 Haartrends voorjaar-zomer 2013

Met de nieuwe haartrends moet je wel zin krijgen in de Lente en de Zomer! Helemaal met deze nieuwe haarlijn "Proof"! Summerproof, waterproof, colourproof; met de kapsels uit de Haarlijn voorjaar/zomer 2013 is je haar helemaal klaar voor dit seizoen. De vele luchtige lagen geven je alle vrijheid in beweging en styling en van de uitgesproken kleuren word je helemaal blij!

Haartrends voorjaar/zomer 2013

Op Maandag 8 April '13 gaf GNK (gezamelijke nederlandse kappers) een presentatie van de Haarlijn "Proof", Haartrends Lente/Zomer 2013 in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Natuurlijk ben ik daar naar toe geweest! Dit was weer een super leuke haarshow. Mooie en stoere kapsels kwamen voorbij, ik heb ontzettend veel inspiratie opgedaan! In dit artikel vindt je foto's, filmpjes en info van de aller nieuwste haartrends! Kijk je hieronder mee?

Haartrends

De show bestond uit vier blokken. In elk blok werd er een look en learn gegeven door de vier topkappers, hier werden nieuwe kniptechnieken en kleuringen uitgelegd. Ook het opsteken kwam aan bod. Na ieder blok showden de modellen hun mooie coupe. Dit heb ik op video vastgelegd, dus in dit artikel komen maar liefst vier filmpjes voorbij!

Haartrends

GNK aan het werk op het podium

Haartrends

Net als de kleding voor het komend seizoen voelen ook de kapsels van Proof fijn en comfortabel aan. Na de grafische modellen van het afgelopen najaar zie je dit seizoen meer lucht en beweging in het haar. Dit komt doordat het veel verschillende tussenlagen krijgt, bijvoorbeeld via de kenmerkende 'visgraattechniek'.

Haartrends

Haartrends

In de Haarlijn Proof zie je ook accenten uit de jaren '50/'60 terug. Denk hierbij aan de voorpartij die in een kuif (als Elvis) wordt gedragen. Zowel bij mannen als bij vrouwen. Heb je als vrouw lang haar en wil je het niet kort knippen, dan kun je het ook in deze stijl opsteken ( zie één van de foto's hierboven). Het leuke van deze haarlijn is dat je het haar op meerdere manieren kan dragen.

Bekijk het filmpje hieronder voor het 1e deel met mooie kapsels:

Contrast in het haar mag weer!

Werden voorgaande seizoenen gekenmerkt door subtiele ton-sur-tonkleuringen in met name natuurtinten, deze zomer is het allemaal wat gedurfder (voor wie dat wil, natuurlijk) en komt er opvallend meer contrast in de kleuringen. Dat geeft een erg vrolijke en positieve uitstraling! Helemaal hip is een haaraanzet in pasteltinten. De kleuren worden op geraffineerde wijze door het haar verspreid en dat versterkt het losse effect van de geknipte laagjes. En het fijne is: zo'n kleuring is sneller gefixt dan je verwacht. Je kapper heeft zulke goede producten en beschikt over zulke handige technieken dat je er echt geen uren voor in zijn stoel hoeft te zitten.

Haartrends

Dit seizoen zie je veel pasteltinten, rood, en opvallende kleuren!

Haartrends

Diep rode haarkleuringen, prachtig!

Haartrends

Geen ton-sur-ton kleuren meer. Dit seizoen hebben we colour blocking!!

Bekijk het filmpje hieronder voor deel 2 voor meer trendkapsels:

Mannen kapsels

Ook de mannen kwamen veel aan bod tijdens de show. Stoere kuiven, lokken en gemaakte scheidingen! Met het mes wordt een duidelijke scheiding gemaakt, zodat hij altijd goed valt. Dit allemaal met korte zijkanten waar een disconnectie plaatsvindt, de achterkant mag ook goed kort met nette, strakke contouren.

Bekijk het filmpje hieronder voor een aantal stoere mannen kapsels (deel 3):

Maak het haar styling Proof

Qua styling kun je veel kanten op. Er zijn allemaal gemakkelijke, kwalitatief hoogwaardige stylingproducten die je haar precies de goede stevigheid, fixatie, beweging of glans geeft. Zo past je nieuwe haar altijd perfect bij hoe je je voelt, wat je draagt en waar je heen gaat. And that's a proof!

Bekijk het filmpje hieronder voor deel 4 met meer "Proof" kapsels:

Tussen de shows door was er leuke entertainment. Hier is al eerder een artikel van online gekomen. Deze vindt je HIER. Het filmpje is zeker de moeite waard om te bekijken.

Haartrends kort samengevat

De haartrend voor dit seizoen is speels en gedurfder. Het haar valt lekker los en luchtig met veel beweging. Én de haren mogen gekleurd worden in opvallende kleuren, het liefst met de colour blocking techniek. De dip and dye techniek is hier ook heel geschikt voor! Van kleur wordt je vrolijk!!

Ik vind de nieuwe Haarlijn "Proof" super leuk, er valt ontzettend veel te variëren in de kapsels en er is voor ieder wat wils!

Wat vindt jij van de nieuwe Haartrends Voorjaar/Zomer 2013?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •