maandag, 02 mei 2016

Haartrends 2016 - Kapsels voor mannen & vrouwen

Geschreven door 
Haartrends voorjaar-zomer 2016! Haartrends voorjaar-zomer 2016!

Wat zijn de nieuwste haartrends voor het voorjaar en de zomer 2016? Voor welke kapsels gaan we komend seizoen?

Komend seizoen gaan we voor een soepele cover look in de vorm van een diamant, met een slanke, korte onderkant en een meer volumineuze bovenkant.

In dit artikel laat ik je de de nieuwste haartrend kapsels zien voor mannen en vrouwen voor 2016. Kijk je mee?

Haartrend Cover

Komend seizoen gaan we voor de haartrend Cover. De Gezamenlijke Nederlandse Kappers hebben een haarlijn bedacht die gebaseerd is op de cover look met kapsels die gemakkelijk ook zelf thuis te creëren zijn.

Je ziet het ook in de mode: we gaan tegenwoordig voor kwaliteit, maar vooral in combinatie met comfort en gemak. Kleding moet lekker zitten en goed bij je passen. Kijk naar de covers van trendy magazines en je ziet dat het met haarmode niet anders is. Via een technisch perfect geknipte coupe wordt de basis gecreëerd voor een look die zelf thuis ook makkelijk te realiseren is waar men lang plezier van zult hebben.

De kapsels uit de nieuwe haarlijn Cover typeren zich door de zogenaamde diamantvorm. Wanneer je het kapsel van voren bekijkt zie je een slanke, korte onderkant en een meer volumineuze bovenkant, net als de vorm van een diamant. Ook worden grafische lijnen afgewisseld met zachte en bewegelijke lagen voor een absoluut coverwaardige look.

Haartrend kapsels voor vrouwen

Bij de haartrend kapels voor vrouwen zijn de kapsels niet té gekapt, maar zijn zeer coverwaardig.

haartrends 2016 kleur lavendel

Deze korte lavendel kleurige coupe is zeer typerend voor de haarlijn Cover. Hier komt de diamant vorm duidelijk tot zijn recht met een korte, slanke onderkant en korte zijkanten en een langere lengte met meer volume bovenop. Voor extra volume bovenop is het haar eerst naar voren gedroogd en vervolgens naar achteren gestyled met een stijltang.

haartrends 2016 kleur warm en koel

Bij dit korte kapsel is de pony bot geknipt en heeft een disconnectie met de zijkanten. De zijkanten op het oor zijn grafisch geknipt in een convex vorm, deze vorm komt nog meer tot zijn recht door het kleurgebruik in deze coupe. Het haar is gestyled met een stijltang en vervolgens met een grove kam bewerkt voor meer detaillering in het kapsel.

haartrends 2016 kleur rooting

Ook aan de langere haarlengtes is gedacht in de haarlijn Cover. Met de kruin-partij en de lok als kortste punten is de rest van het kapsel in lange soepele lagen geknipt. De grove slagen zijn gecreëerd d.m.v. een grove krultang. Het haar is vooral niet te gestyled waardoor het er niet té gekapt uitziet, maar toch een cover waardig uiterlijk heeft.

Haartrend kapsels voor mannen

Bij de haartrend kapsels voor mannen wordt ook de diamant vorm toegepast, maar dan in een iets meer hoekige vorm.

haartrend mannen 1

Bij dit kapsel mogen de zij- en achterkant kort, maar wel gedekt opgeknipt worden met langere lengtes aan de bovenkant die in een stoere kuif gestyled mogen worden. De contouren zijn strak afgezet waarbij het kapsel mooi doorloopt in de baard en alles als het ware één geheel vormt.

haartrend mannen 2

Bij dit heren kapsel zijn ook de zij- en achterkant kort opgeknipt en de bovenkant is langer gelaten. Bij dit kapsel is er een disconnectie met de zij- en bovenkant, het sluit niet op elkaar aan waardoor de bovenkant over de korte zijkanten valt. De kruin sluit wel aan op de achterkant en is bovenop het kortste punt. Met een stevige wax is hier een rauwe, stoere look gecreëerd.

Bekijk HIER de trendy haarkleuren voor dit seizoen!

Voor welk kapsel ga jij dit seizoen?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •