woensdag, 25 september 2013

Haartrends Herfst/Winter '13-'14

Geschreven door 

Haartrends. Afgelopen maandag 23 September 2013 ben ik bij de presentatie van de nieuwe haarlijn "Connect" geweest! Hier werden de haartrends voor komend seizoen (herfst/winter '13-'14) in het Orpheus Theater in Apeldoorn gepresenteerd door 3 topkappers van de GNK. Het was weer een inspirerende en leerzame dag. In dit artikel zie je een filmpje met de nieuwste trends.

Haarlijn "Connect"

Haartrends voor de vrouw

Wil jij dit najaar een trendy haircut? Dan ga je voor kort! Opgeknipte kapsels zijn namelijk helemaal hot het komend seizoen. Ze hebben vloeiende lijnen die mooi op elkaar aansluiten en de pony is weer helemaal terug. Qua kleur ga je dit seizoen veel koper en rood tinten zien, ook trendy dit seizoen is koelblond! Aan de voorkant worden gekke kleurtjes in de lok gedragen die op verschillende stylings manieren tot zijn recht komen. Iedere dag een andere look met hetzelfde kapsel!

De korte, trendy kapsels van komend seizoen zijn supercool. En een nepbontje of toffe sjaal doet wonderen. De zij- en nekpartijen zijn opvallend kort geknipt of gesneden, met een extreme precisie. Echt vakwerk, waarvoor je uiteraard bij je kapper moet zijn! De bovenlagen worden juist langer gelaten. Zo ontstaan ronde retro-vormen met een zware pony - jazeker, die is weer helemaal terug! Gaat opknippen je een beetje te ver? De ronde contouren kunnen ook een stukje zakken tot aan je kaak, voor een zwoele boblijn in dezelfde sfeer en met dezelfde trendy kenmerken.

Haartrends voor de man

Winter 2013 borduurt bij de mannen voort op de eerder ingeslagen stoere look uit de jaren 30 en 40. Dat betekent: de zij- en achterkanten kort en een lange bovenkant. Ideaal voor verschillende stylingvarianten!

Bij de mannen worden de zij- en achterkanten dit najaar in gelijke lagen flink opgeschoren met de tondeuse. Maar nog net wel zó gedekt, dat je geen huid er doorheen ziet. Het haar bovenop wordt juist op de maximale lengte gelaten, zodat je het makkelijk op verschillende manieren kunt stylen: in een pompadourstijl naar achteren met behulp van de föhn, maar ook strak en plat naar achteren kammen voor een zakelijke uitstraling. De tegentrend is een rebelse rock 'n roll look waarbij het haar wat nonchalanter en natuurlijk valt. Wie zijn haarkleur een beetje zat is, kan deze wat interessanter maken door een spoeling die net een nuance donkerder is dan zijn natuurlijke tint. Dat geeft geen 'gemaakt' effect, maar maakt net wel het verschil. Laat er wat donkere of juist lichte accentkleuren aan toevoegen en het ziet er helemaal mooi natuurlijk uit. Liever je eigen kleur? Dan zorgt een glansspoeling voor een gezonde uitstraling.

En... Wat vindt jij van de nieuwe haartrends?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •