woensdag, 04 februari 2015

Mijn vintage kapsel

Geschreven door 
Mijn twist van een vintage kapsel Mijn twist van een vintage kapsel

Vintage Haar | Kapsels

In de rubriek kapsels laat ik mij elke keer opnieuw inspireren om een kapsel te maken. Door verschillende onderwerpen kan ik geïnspireerd raken qua kapsels, denk hierbij bijvoorbeeld aan trends, verschillende stylen, plaatsen en culturen, maar ook door personen.

In dit artikel laat ik een vintage kapsel zien. Vintage is hot! Je ziet het overal in terug komen, zoals kleding, interieur enzovoorts. Ook een kapsel kun je een vintage uitstraling geven. Door middel van foto's laat ik hieronder mijn vintage kapsel zien. Kijk je hieronder mee?

Vintage Kapsel

Vintage haar 2

Het vintage kapsel heeft iets weg van de kapsels uit de jaren '40 - '50.

Vooral de rollen bovenop zag je in deze tijd erg veel. In mijn kapsel heb ik er een eigen draai aan gegeven voor een wat stoerder effect.

Vintage haar 3

Omdat mijn haar niet zo lang is, het is schouderlengte, heb ik de achterkant in een soort halve draai vastgezet. Heb je langer haar, dan kun je de achterkant ook in draaiende rollen vastzetten of maak er een Grace Kelly rol van.

vintage haar 1

Durf ik mijn haar zo te dragen? Ja hoor! Het is zeker leuk voor een feestje, maar ook zou ik hier overdag best mee durven lopen. Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat voor werk je doet, maar voor mij als hairstyliste kan dit wel ;-) Ook kan dit kapsel wat minder extreem gedragen worden.

Wat vind jij van een vintage kapsel?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •