dinsdag, 16 oktober 2012

Haartrends Herfst/Winter 2012/2013

Geschreven door 
Haartrends 2012-1013 herfst-winter Haartrends 2012-1013 herfst-winter

Haarlijn Moments

Bij de nieuwe haartrends Moments kies je het ene moment voor een romantische stijl, het andere moment wil je juist iets stoers.

De mode van de Herfst/Winter 2012/2013 verenigt twee extreme stijlen - militarisme en romantiek - tot één krachtige look! Ook in de haartrends komen beide invloeden samen. Dat vertaalt zich naar vakkundig opgeschoren haarpartijen, afgewisseld met langere bovenlagen. Style ze glad of juist met meer volume, zodat je look past bij ieder moment en elke gelegenheid!

Op maandag 8 Oktober 2012 ben ik naar de presentatie van de nieuwe haarmodelijn herfst/winter 2012/2013 `Moments´ geweest. Dit vond plaats in het Orpheus Theater te Apeldoorn. Samen met mij waren er honderden kappers uit heel Nederland aanwezig om te spectaculaire show van de Gezamelijke nederlandse Kappers (GNK) bij te wonen.

De Haartrends

Stoer of romantisch? Stijl of met veel volume? Met deze kapsels creëer je meerdere stijlen voor elk moment! Kenmerkend zijn de kort opgeknipte achterkant en zijkanten met langere bovenlagen. Soms sluiten deze aan, maar soms ook niet. Deze lokken style je glad of juist stoer omhoog of naar achteren met veel volume. Deze trend zie je zowel bij vrouwen als bij mannen.

Haartrends herfst-winter Haartrends herfst-winter Haartrends herfst-winter

Ook zie je mooie strakken lijnen, pure architectuur, met een rechte pony die net over de wenkbrauwen heen hangt.

Ga je voor een langere coupe? Daar zie je niet alleen botte lijnen, maar heeft de romantiek de overhand met veel verschillende lagen en verleidelijk volume. Voor deze romantische look zijn de krultang of warmterollers zeer geschikt!

haartrends herfst-winter Haartrends herfst-winter haartrends herfst-winter

Spannende kleuringen

Je kapsel wordt extra krachtig met een spannende kleur. Dit seizoen wordt veel gewerkt met een donkere basiskleur voor de onderliggende lagen. De bovenlagen krijgen een accentkleur, waardoor een grafisch resultaat ontstaat. De accent kleuren kunnen variëren van lichte tot medium kopertinten tot roodkoper, deze zorgen voor een krachtige look. Ook zie je veel mooie pasteltinten, denk hierbij aan zandblond, beigeblond, champagne, cognac en bijvoorbeeld een heel licht roze gloed in het blonde haar. Prachtig is hierbij de dipping techniek, hiermee maak je de punten lichter dan de aanzet. Ook bij de man mag gekleurd worden. Wat blondering in de punten zorgt voor een levendig effect!

Momentkleur: in deze trend zie je veel momentkleuringen. Deze zijn een paar weken houdbaar. Zoals de roze pasteltint als mooie gloed over het haar. Of laat wat leuke metallic blauwe lowlights aanbrengen in het asblonde haar!

Zelf vind ik de nieuwe haarlijn weer fantastisch en inspirerend! ik heb heel veel zin om er mee aan de slag te gaan!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •