donderdag, 27 juni 2013

Lang Haar Kapsels Inspiratie

Geschreven door 
Mooi lang haar Mooi lang haar

Lang haar. Ja we zouden allemaal wel zo'n mooie, dikke en lange bos haar willen hebben!

Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal mogelijkheden om je haar voller én langer te maken. Denk hierbij aan extensions, clip-extensions of de flip-in-hair. Maar heb je lang haar, wat dan? De meeste met lang haar dragen het haar snel in een staart of knot, omdat ze eigenlijk niet weten hoe ze het kunnen dragen. Ook met lang haar kun je verschillende modellen dragen. En niet alleen vast (zoals leuk opgestoken of gevlochten), maar ook als je het haar los laat hangen. Het is afhankelijk hoe je het haar styled. Er zijn er maar weinig die het haar zo kunnen laten opdrogen en dat het dan nog perfect zit ook!

Om een leuk model in je lange haar te creëeren zul je gebruik moeten maken van een föhn, de stijltang, de krultang of warmte rollers. En dit hoeft echt niet elke dag! Het scheelt ook een hoop als je er bij de kapper een goed model in laat knipen. Bijvoorbeeld met verschillende lagen in het haar of een lok of pony aan de voorkant. Ook kun je eens wisselen met je scheiding. Je kan hem in het midden dragen, aan de zijkant of helemaal geen scheiding. Voor dit artikel heb ik een aantal verschillende kapsels met lang haar uitgezocht ter inspiratie. Kijk je mee?

Lang haar kapsels

Lang koper rood kapsel Lang haar met lok

Half lang haar met slag Lang donker haar met slag

Lang haar met kuif Lang haar met lagen

Kapsel met rechte pony Kapsel met lange rechte pony

kapsel met lange lok Krullen 5

Krullen 10 Krullen 12

Krullen 13 Krullen 4

Leuke mogelijkheden, toch?

Extra haar tip:

Gebruik de juiste stylingsproducten die geschikt zijn voor jouw haartype! Op Haarshop.nl vind je de juiste producten voor jouw haartype!

Heb jij lang haar of wil je (net als mij) ook graag lang haar?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •