woensdag, 09 juli 2014

Kapsels van het Nederlands elftal 2014

Geschreven door 

Kapsels van het Nederlands voetbalelftal onder de loop. Vanavond is het weer zover! Het Nederlands voetbalelftal mag weer aan de bak, dit keer in de halve finale tegen Argentinië tijdens het WK 2014. Wat zullen vele Nederlanders weer vol spanning deze wedstrijd bekijken. Maar voordat de wedstrijd begint eerst een momentje van rust tijdens het volkslied! Ik vind het prachtig om te zien dat het elftal ons volkslied keurig meezingt. Iedere keer weer krijg ik er een beetje kippenvel van :-).

Ook is dit een mooi moment om de spelers eens goed te kunnen bekijken. Als hairstyliste valt mijn oog natuurlijk ook op het haar van deze mannen. Hoewel bij een aantal van deze mannen weinig over het haar te zeggen valt, omdat het hier niet echt meer over een kapsel gaat vanwege de korte coupe ;-), zijn er ook wel een paar bij die wel degelijk een leuk kapsel hebben.

Kapsels Nederlands Elftal 2014

Heel bekend is het kapsel van de voetballer Pellè, zelf krijg ik vele Pellè knipverzoekjes van mijn mannelijke klanten die zich graag zo'n kapsel willen laten aanmeten. Tijdens dit WK van 2014 heb ik wel meerdere modieuze én zeker ook "bijzondere" kapsels voorbij zien voetballen. Hoe modieus zijn de kapsels van ons Oranje? In dit artikel geef ik je mijn mening over de coupes van het Nederlands elftal!

Kaal of gemillimeterd zoals Sneijder of Robben

Hier hebben we er dus wel een paar van! Of het nu vanwege de mannelijke kaalheid word gedaan of gewoon omdat het handig is? Op zich staat het niet heel verkeerd. Je moet er wel een hoofd voor hebben. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat het juist heel prettig is om als profvoetballer niet te veel en/of te lang haar op je hoofd te hebben staan, met deze coupe heb je in ieder geval geen last dat het haar in de weg zit of dat je de gel eruit zweet :-). De spelers met deze coupe zijn o.a. Ron Vlaar, Wesley Sneijder, Arjen Robben en Nigel de Jong. Of het modieus is? Nee, niet echt, wel makkelijk.

Een beetje lang haar zoals Daley Blind

Drie van de selectie spelers hebben een beetje lang haar. Ik kan het geen lange coupe noemen, maar het is ook zeker niet kort. Ik heb het hier over Daley Blind, Dirk Kuijt en Daryl Janmaat. Vooral het kapsel van Blind ziet er goed uit. Zo'n kapsel staat leuk als er, zoals bij deze mannen, een slag of lichte krul in het haar zit. Het valt dan gewoon vanzelf goed.

Korte coupe

De meeste van de selectie spelers hebben een korte coupe. Hierbij zie je dat het haar rondom het oor is vrij geknipt, de lengtes bovenop verschillen wel bij de meeste.

Kapsels van Huntelaar en van Persie

De voetballers waarbij het haar bovenop niet zo heel kort is zijn bijvoorbeeld Robin van Persie, Klaas Jan Huntelaar en Tim Krul. Al zou Tim Krul nu ook nog krullen in z'n haar hebben, dan zou zijn coupe perfect zijn! Huntelaar en van Persie zijn met hun kapsels toch wel het meest modieus. Wel zie je bij deze kapsels naar mate de wedstijd vordert dat de gel langzamerhand verdwijnt waardoor het er toch een beetje anders uit gaat zien. Mijn tip: Gebruik cementlak mannen!

Dan hebben we er nog een paar met korte lengtes bovenop. Hier heb ik het o.a. over Jasper Cillessen, Stefan de Vrij en Memphis Depay. Dit vind ik lekkere frisse korte koppies. Perfect voor topsporters lijkt mij zo. Tijdens een flinke pot voetbal kan hier weinig mee gebeuren en blijft gewoon goed zitten door weer, wind, zweet, kopballen en andere factoren die er maar met je haar kunnen gebeuren tijdens het voetballen.

Maar wat vind ik nu de beste kapsels van ons Nederlands voetbalelftal?

Mijn top 3

Kapsels Nederlands Elftal kapsels Nederlands Elftal kapsels Nederlands Elftal

Drie totaal verschillende kapsels. Fris kort, een beetje lang en een gestyled kapsel. Het was een beetje twijfelen of ik van Persie zou in ruilen voor Huntelaar, aangezien hij ook een goed kapsel heeft. Maar het is toch van Persie geworden. Het mooiste zou zijn dat er bij hem nog een kleurtje in gaat om de eerste grijze haren te bedekken. Maar hé, dat is mijn mening ;-).

Wat vind jij van de kapsels van ons Oranje?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •