woensdag, 15 oktober 2014

Mijn Kapsels

Geschreven door 
24 kapsels in 5 jaar! 24 kapsels in 5 jaar!

Of ik veel wissel qua kapsels? Afgelopen Zomer bestond Dazzling Beauty by Tessa alweer 5 jaar! Wat gaat de tijd snel! En als ik naar de afgelopen jaren terug kijk, mag ik best trots zijn :-). Dazzling Beauty heeft een groot klantenbestand opgebouwd qua hairstyling en visagie én het beautyblog groeit met elke dag meer bezoekers! Maar op welke manieren heb ik mijn haar in de afgelopen haren gedragen? Als kapster "rommel" ik altijd wat af met mijn haar, hoewel mijn haar zelf dat niet altijd even leuk vind ;-). Voor dit artikel leek het me leuk om mijn haarstijlen eens op een rijtje te zetten. En ik moet zeggen dat er best wat verschillen tussen zitten! Ben je benieuwd geworden? Kijk dan hieronder mee naar maar liefst 24 haarfoto's.

Met dit kapsel is het zo ongeveer begonnen!

Kapsel 1

Zoals je misschien wel kan zien op bovenstaande foto, is mijn haar vrij dun. Dit heeft met een periode van ziek zijn te maken. 9 van de 10 keer heeft ziek zijn invloed op het haar. Van nature is mijn haar fijn van draad, snel poreus en heb ik absoluut geen volle bos. Dit werd dus nog wat verergerd.... Gelukkig kan ik goed overweg met mijn haar. Met behulp van de juiste tools en producten kon ik dat nog wel wat verbloemen. Punten naar buiten geföhnd zodat het er wat gezelliger uitzag.

Opgestoken met (nep)krullen

Kapsel 2

Voor een bruiloft probeer ik altijd een feestelijk kapsel te maken. Door de krullen is niets te zien van mijn "slechte" haar!

Profielfoto

Kapsel 3

Oke, ik had een profielfoto nodig, dus dit was mijn eerste profielfoto voor Dazzling Beauty. Van mijzelf is mijn haar krullend (als ik er moeite voor doe). Op deze foto zijn het gemaakte krullen, die zien er altijd iets mooier uit.

Echte krullen

Kapsel 4

Met gebruik van een diffuser op de föhn en flink wat producten komen deze krullen tevoorschijn!

Opgestoken met Carmenset krullen

Kapsel 5

Ik denk dat dit ongeveer in het 2e jaar van Dazzling Beauty is. Hier had ik een periode dat ik vaak rollers in mijn haar zette om een vollere coupe mee te creëren. Met deze krullen stak ik het vaak wat rommeliger op.

Let's go purple!!

Kapsel 6

Paars is al jaren mijn favoriete kleur in alles! Dus waarom proberen we het dan niet een keertje in het haar? Dit was dus een paarse periode :-)! Ik vond én vind het nog steeds cool!

2e profielfoto

Kapsel 7

Paars haar, dus tijd voor een nieuwe profielfoto. HAHAHA! Met dat wit uitgeblondeerde haar stak dat paars lekker af.

Netjes schuin opgestoken

Kapsel 8

Mijn haar groeit niet zo snel (terwijl ik droom van lang haar), maar ik kon er met deze lengte toch verschillende kanten mee op. Hier een periode van netjes naar de zijkant opgestoken.

Blond haar

Kapsel 9

Terug naar blond! Daar knapt je haar erg van op, NIET! Op deze foto heb ik een haarstukje in, vandaar dat het het wat langer en voller lijkt.

Slechte punten eraf

Kapsel 10

Mijn haar is hier nog steeds niet zichzelf helaas. Weer een stukje geknipt.....Zoals je misschien wel kan zien op de foto, staan er gewoon een paar haren overeind. Afgebroken! Dit gebeurde er dus constant met mijn haar :-(

Vlechtje

Kapsel 11

Ik besloot om mijn haar wat meer te laten rusten en nauwelijks meer tools te gebruiken. Ik speelde wat met vlechtjes in het haar.

Natuurlijk laten drogen

Kapsel 12

Ik liet mijn haar ook wat meer aan de lucht drogen, dus natuurlijk zonder tools. Beetje kneden en dan kwam dit tevoorschijn.

Kort haar!

Kapsel 13

AAAAHH! Kort, niet omdat ik het zo graag wilde.... Nee, dit was noodzaak! Alle slechte punten --> lengtes eraf. Ik moest hier heel erg aan wennen. Om het op te leuken heb ik er maar weer wat paars in aangebracht!

Funny

Kapsel 14 2

Tja, dan maken we er maar wat grappigs van!

Donkere haarkleur

Kapsel 15

Na de korte coupe heb ik het gelijk weer laten groeien. En ik besloot om er een donkere chocolade kleur in te doen. Ik vond het wel leuk, alleen de kleur liep heel snel terug.

Blond en een Azieatische bob ;-)

Kapsel 16

Terug naar het blond, haar weer verschrikkelijk kapot, dus er moest weer een stuk(je) af. Dit heb ik in Cambodja laten doen. Geweldige ervaring! Of ze daar weleens van een kappersschool hebben gehoord? Dat denk ik niet! De slechte punten waren er in ieder geval af. Bekijk HIER de vlog van naar de kapper in Cambodja.

Krullende bob

Kapsel 17

Ik vind een steile bob niks bij mij, dan maar de krul erin kneden. Ik vond het hier wel iets te kort.

Nog steeds een korte bob

Kapsel 18

De coupe moest na het Cambodja avontuur kloppend gemaakt worden, dus weer een puntje eraf. Het langer groeien duurt zoooo lang.

Vakantie coupe

Kapsel 19

Op vakantie laat ik mijn haar vaak met rust. Ik neem tegenwoordig ook geen stylingstool meer mee. In de jungle heb je daar toch niks aan ;-). Dus laat ik het meestal gewoon opdrogen en maak ik het haar vast. Niets modieus aan dus.

Hoedje

Kapsel 20

Dit is nog zo'n vakantie coupe van mij. Hoedje op tegen de zon, hoef je ook niks aan je haar te doen ;-)

3e profielfoto

Kapsel 21

Mijn haren worden eindelijk weer wat beter. Tijd om een professionele profielfoto te laten maken! Deze foto gebruik ik nog steeds op verschillende kanalen.

Haren knippen in Marrakech

Kapsel 23

En tussendoor heb ik mijn haar weer laten knippen op vakantie, dit keer in Marrakech. Weer teveel eraf, tja......

Zijscheiding

Kapsel 22

De laatste tijd laat ik de stijltang en de carmenset links liggen en gebruik ik bijna alleen maar de föhn. Deze is het minst schadelijk voor mijn haar. Niets gebruiken is nog beter, maar hé....ik ben tenslotte hairstyliste!

Vandaag de dag is het Roze!

Kapsel 24

Blond met roze dan. Ik vond het wel weer eens tijd voor wat anders, dus besloot ik om mijn haar wat op te vrolijken! Het wordt gelukkig alweer iets langer en ik houd het goed bij met de slechte puntjes afknippen. Ik föhn het voornamelijk in dit model. De punten iets naar buiten geföhnd en met een zijscheiding. Op dit model val ik meestal weer terug.

Dit waren mijn haarstijlen van de afgelopen 5 jaar!

Wissel jij vaak van coupe?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •