zaterdag, 04 mei 2019

5 tips om je haar langer in model te houden

Geschreven door 
5 handige haartips voor een mooi kapsel! 5 handige haartips voor een mooi kapsel!

5 hele makkelijke en simpele haar tips die je gelijk in je haar routine kunt toepassen om je kapsel langer mooi in model te kunnen houden. We willen allemaal langer dan 1 dag kunnen genieten van ons fabulous gestylde haar toch?

Haar tips voor een langer behoud van je kapsel

Je kent het misschien wel. Je bent naar de kapper geweest of je bent zelf aan de slag gegaan met het stylen van je haar. Je kapsel ziet er super uit en het liefste wil je dit minimaal een paar dagen mooi houden. De volgende dag merk je dat het kapsel voor geen meter meer zit. De haren op je kruin staan overeind, het volume is weg, je krullen pluizen, in je stijle haar komt weer een slag... Enzovoorts, enzovoorts.

"Mijn haar zat gisteren helemaal perfect en nu..."

Dat is niet wat we willen! Daarom heb ik een paar hele simpele haar tips voor je die je gelijk kunt toepassen. In de video hieronder vertel ik je welke 5 haar tips dat zijn en geef ik je er gelijk wat uitleg bij waarom je bepaalde handelingen beter wel of niet kunt doen. Enjoy!

 

Vind je dit soort haar video's leuk en zou je hier graag meer van willen zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe haar tips!


Volg je @dazzlingbeautybytessa al op Instagram? Vergeet ook niet om #haartipsvandekapper te volgen!

"Life isn't perfect, but your hair can be!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •