zondag, 31 maart 2019

Stijltang of Stijlborstel?

Geschreven door 
Het verschil tussen de stijltang en de stijlborstel! Het verschil tussen de stijltang en de stijlborstel!

Een stijltang of een stijlborstel? Wat kies je?

Het is duidelijk dat je je haar graag stijl wilt maken, maar kies je dan voor een stijltang of een stijlborstel? Wat is het verschil tussen deze twee haar tools?

Het verschil tussen de stijltang en de stijlborstel

Een stijltang en een stijlborstel zijn beide haar tools die het haar stijl maken. Is de één beter of slechter? Nee, maar er zijn wel een paar verschillen die belangrijk zijn in het maken van jouw keuze welke tool je voor jouw haar gaat gebruiken.

In de video hieronder laat ik de verschillen tussen de stijltang en de stijlborstel aan je zien en vertel ik je welke tool het beste bij welk haartype en gewenste resultaat past.

Vind je dit soort video's leuk en interessant? Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe video's van Dazzling Beauty door je hier te abonneren! Dit is geheel gratis!!

Wat is een goede Stijltang?

Na de bovenstaande video te hebben gezien ben je er uit dat een stijltang het meest geschikt is voor jouw gewenste resultaat, maar wat is nou een goede stijltang? Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze als het op stijltangen aankomt. Het is dan ook een zeer populaire haar tool. Ook zijn deze in diverse prijsklassen verkrijgbaar, dus wat kies je?

stijltang

Waarschijnlijk heb je al weleens van de CHI stijltang of de ghd Styler gehoord. Yep, beide zijn een grote favoriet van vele hairjunkies. Ook van mij overigens, maar ik kan me voorstellen dat je deze een beetje prijzig vindt. Hoewel... Als je echt wilt investeren in een goede stijltang zijn dit naar mijn mening de toppers.

In mijn stijltang top 5 heb ik een lijstje gemaakt met uitgebreide info van 5 goede stijltangen in diverse prijsklassen. Naast CHI en ghd vind je hier ook de iets meer betaalbare toppers van o.a. ISO en MAX Pro. Neem daar zeker even een kijkje om te beslissen wat voor jouw de beste stijltang is die bij jou en je budget past!

Wat is een goede Stijlborstel?

Nadat je de bovenstaande video hebt bekeken ben je tot de conclusie gekomen dat een stijlborstel beter bij jouw haar en gewenste resultaat past dan een stijltang. Tegenwoordig worden stijlborstels steeds populairder en worden deze steeds meer aangeboden in diverse prijsklassen. Maar wat is nou een goede stijlborstel? Eerlijk gezegd zou ik niet voor een goedkope variant gaan die je bijvoorbeeld bij de Action kunt vinden. Wil je een goed product die het werk doet wat het moet doen, dan zou ik daarin investeren.

stijlborstel

Over het algemeen zijn stijlborstels wat vriendelijker in prijs dan stijltangen. Zo is de stijlborstel van Ogé Exclusive zeer aan te raden, maar kun je ook heel goed het gewenste resultaat creëren met de ISO Professional Heated Ionic Brush.

Hopelijk heb ik je wat meer op weg kunnen helpen met het maken van de juiste keuze van de stijltool die het beste bij jou past! En vergeet niet om bij ieder soort warmte tool die je gebruikt een goede heat protector te gebruiken!

stijltang versus stijlborstel

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •