zaterdag, 18 maart 2017

5 x Aloë Vera voor het haar

Geschreven door 
Aloë Vera is goed voor het haar! Aloë Vera is goed voor het haar!

Aloë Vera als wondermiddeltje voor het haar!

Aloë Vera staat bekend om de geneeskrachtige werking die de bestanddelen van de plant bevat. De Aloë Vera plant is rijk aan vitaminen en aminozuren, de gel en sappen uit de plant worden dan ook graag verwerkt in cosmetische producten zoals shampoos, conditioners en crèmes. Aloë Vera wordt ook aan diverse voedingsmiddelen toegevoegd voor een gezonde levensstijl.

In dit artikel vertel ik je hoe je Aloë Vera kunt toepassen haarverzorging. Het is namelijk een fijn natuurlijk middeltje voor o.a. roos, droog haar en een geïrriteerde hoofdhuid.

Aloë Vera als haargroei masker

Aloë Vera kan de haargroei stimuleren. Door Aloë Vera gel op de hoofdhuid aan te brengen worden de dode huidcellen (die de haarzakjes verstoppen) door de enzymen verwijdert waardoor de haargroei wordt bevordert.

De Aloë Vera gel laat je zo'n 30 minuten intrekken. Vervolgens spoel je het daarna goed uit.

Aloë Vera als anti-roos middel

Gebruik Aloë Vera als anti-roos middel voordat je het haar wast. De enzymen in Aloë Vera zorgen ervoor dat de dode huidcellen en gisten verwijdert worden van de hoofdhuid.

Breng Aloë Vera gel aan op de hoofdhuid (voordat je het haar gaat wassen) en masseer het in. De Aloë Vera gel laat je zo'n 10 minuten inwerken, vervolgens was je het haar met shampoo en verzorg je het eventueel met een conditioner.

haar

Aloë Vera als verzorgende conditioner

Voor zijdezacht en glanzend haar kun je Aloë Vera gel als conditioner gebruiken. De gel helpt beschadigd en droog haar herstellen.

Breng een ruime hoeveelheid Aloë Vera gel aan op de lengten en punten van het haar, laat het even intrekken en spoel het daarna weer grondig uit.

Aloë Vera voor de geïrriteerde hoofdhuid

Last van een geïrriteerde hoofdhuid? Aloë Vera heeft een verzorgende, verzachtende, vochtinbrengende en verkoelende werking op de huid. Aloë Vera helpt de PH-waarde van de hoofdhuid herstellen.

Breng wat Aloë Vera gel aan op de geïrriteerde plekken op de hoofdhuid, laat het 30 minuten inwerken en spoel het vervolgens weer goed uit.

Aloë Vera als vochtinbrengende shampoo

Bij droog haar kun je wat Aloë Vera gel toevoegen aan je favoriete shampoo voor een extra vochtinbrengende werking.

Aloë Vera kun je dus voor verschillende haar problemen gebruiken!

aloe vera plant

Aloë Vera kopen

De Aloë Vera plant kun je als kamerplant bij verschillende tuincentra kopen. Als je een plant aanschaft dan kun je zelf je gel en sappen uit de plant halen.

Wil je liever kant-en-klare Aloë Vera gel? Een tube Aloë Vera gel bestaat meestal voor 99,9% uit Aloë Vera, daarnaast worden er nog wat andere ingrediënten toegevoegd. Dit is natuurlijk ook een prima optie om te gebruiken.

Aloë Vera gel is vooral verkrijgbaar bij natuurwinkels zoals bijvoorbeeld de Aloë Pura Aloë Vera Gel bij Holland&Barrett.

Voor 100% Aloë Vera heb je toch echt een plant nodig!

Was jij al bekend met de genezende kracht van Aloë Vera voor het haar?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X