maandag, 20 maart 2017

Schuifspeldjes | Haar Hacks

Geschreven door 
14 x schuifspeldjes hacks! 14 x schuifspeldjes hacks!

Schuifspeldjes (bobby pins) zijn hele handige haar tools om je updo op zijn plek te houden. Toch hebben de meeste hier wat struggles mee.

Dat schuifspeldjes uit het haar dreigen te glijden kan met een aantal factoren te maken hebben. In dit artikel deel ik 14 haar hacks die elke vrouw moet kennen als het over schuifspeldjes gaat!

Schuifspeldjes Hacks

14 schuifspeldjes haar hacks voor je op een rij! Met deze tips zakken je schuifspeldjes nooit meer uit, raak je ze nooit meer kwijt én kun je ze gebruiken als leuke haaraccessoire!

1) Ribbelkant onder

Waarschijnlijk doe je dit al jaren verkeerd. Voor de beste houvast kun je het schuifspeldje beter met de ribbelkant naar het hoofd toe in het haar schuiven.

goed fout schuifspeldjes

2) Terug steken

Zodra je een schuifspeldje in het haar steekt, steek deze dan ook weer terug zodat hij extra stevig zit en nauwelijks meer los kan schieten. Bij deze techniek zorg je ervoor dat de ribbelkant uiteindelijk tegen het hoofd aanzit.

3) Stroeve schuifspeldjes

Gebruik geen gladde maar stroeve schuifspeldjes met een ribbel bovenkant. Deze blijven veel beter zitten dan gladde schuifspeldjes.

4) Spray er haarlak op

Voor degene met extra stijl en glad haar is het handig om van tevoren eerst wat haarlak op het schuifspeldje te sprayen voor extra stroefheid.

5) Dezelfde kleur als je haar

Schuifspeldjes zijn er in verschillende kleuren zoals zwart, bruin en blond. Gebruik dan ook schuifspeldjes die het dichtsbij jouw eigen haarkleur liggen zodat het minder opvalt als er een schuifspeldje zichtbaar is in het kapsel.

bobby pins

6) Paardenstaart met volume

Voor meer volume in je paardenstaart schuif je 2 schuifspeldjes ,aan de onderkant van je paardenstaart, van boven naar beneden door je haarelastiek heen.

7) Gekleurde accessoires

Gebruik vrolijk gekleurde schuifspeldjes als accessoires in het haar. Je kunt hiermee de leukste creaties maken zoals bijvoorbeeld een driehoek of een ster.

8) Krullen maken

Ook kun je met schuifspeldjes krullen maken! Wikkel een pluk handdoekdroog haar om je vinger heen en zet de krul vervolgens vast met een schuifspeldje. Laat het haar aan de lucht drogen of droog het haar met een föhn. Als het haar droog is kun je de schuifspeldjes uit het haar halen en heb je prachtige krullen!

9) Opbergdoosje

Bewaar de schuifspeldjes in een leeg Tic Tac doosje en versier het doosje met washitape!

10) Maak een boblijn met lang haar

Vouw de haarpunten naar binnen en zet ze vast met schuifspeldjes. Op deze manier creëer je een fake bob!

11) Versier je schuifspeldjes in allerlei kleuren

Met nagellak kun je je schuifspeldjes in allerlei kleuren versieren. Gebruik ook glitter nagellak voor een extra glamour effect!

12) Van uitgerekt naar perfect

Is je schuifspeldje uitgerekt? Met een knijptang knijp je het ronde uiteinde weer bij elkaar en je schuifspeldje is weer perfect plat.

13) Organize the bobby pins

Door een magneetstrip in je beauty lade te plakken kun je op een handige manier alle schuifspeldjes opbergen door ze aan de strip te laten kleven.

14) Parels, Steentjes, Veren, strikjes...

Met schuifspeldjes kun je qua haaraccessoires ook nog een stapje verder gaan door er kleine items op te plakken zoals pareltjes, steentjes, veren, strikjes enzovoorts. Je kunt er van alles op plakken wat je zelf maar leuk vindt! Op deze manier creëer je je eigen unieke haaraccessoire.

haar

Be Dazzled!!

#affiliatedisclaimer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X