vrijdag, 02 september 2022

Afgebroken haar? Dit kun je doen!

Geschreven door 
Oorzaken & herstellen van afgebroken haar! Oorzaken & herstellen van afgebroken haar!

Heb je last van afgebroken haar? Dan is jouw vraag vast en zeker: "Wat te doen om afgebroken haar weer te herstellen?" en de vraag die ook altijd veel gesteld wordt is: "Groeit afgebroken haar terug?". In dit artikel vertel ik je alles over de oorzaak, het herstel en hoe je afgebroken haar kan voorkomen!

Afgebroken haar terug laten groeien

Groeit afgebroken haar nou wel of niet terug? Ik heb goed nieuws voor je! Het antwoord is JA!!

Maar...

Als jij last hebt van afgebroken haren, dan is het natuurlijk wel van belang dat je ervoor zorgt dat het in het vervolg niet meer gaat afbreken.

Een haar groeit gelukkig vanuit het haarzakje wat zich in de hoofdhuid bevindt. Een haar groeit dus niet vanuit de punt.

In de video hieronder leg ik uitgebreid aan je uit wat de oorzaken zijn van afgebroken haar zowel extern als intern, geef ik je haartips over hoe je afgebroken haar kunt herstellen en voorkomen!

Vind je dit soort haartips video's super leuk en leerzaam? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

→ Wil je mijn HAIR LOVE E-BOOK ontvangen? Meld je hier aan!

Afgebroken haar herstellen

Gelukkig kun je afgebroken haar herstellen en is het niet een permanent haarprobleem, tenzij je er niets aan doet om voortaan te voorkomen dat je haar afbreekt!

Het is belangrijk dat je eerst gaat kijken waar jouw afgebroken haren door worden veroorzaakt. Als je dit eenmaal weet, is het belangrijk dat je dit gaat veranderen in je haarroutine.

Daarnaast is het ook van groot belang dat je de juiste haarverzorging gebruikt wat bij jouw haartype en haarconditie past. Als jouw haar in topconditie is heb je ook veel minder kans dat het haar sneller afbreekt. Is jouw haar zeer droog, beschadigd en poreus, dan heb je eerder kans dat het haar afbreekt.

Gebruik goede producten bij veel klitten zoals:

"Take Care Of Your Hair & Give It Some Love"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •