zaterdag, 25 september 2021

Alopecia Androgenetica | Haaruitval

Geschreven door 
Alopecia Androgenetica bij mannen én vrouwen! Alopecia Androgenetica bij mannen én vrouwen!

Alopecia Androgenetica, ook wel bekend als mannelijke kaalheid, is een type haaruitval dat voorkomt bij zowel de man als vrouw.

In dit artikel behandel ik het type haaruitval Alopecia Androgenetica bij mannen en vrouwen, ik leg uit wat de oorzaak is en wat de symptomen zijn. Ook geef ik opties qua behandeling bij dit type haaruitval.

Alopecia Androgenetica bij mannen én vrouwen

Alopecia Androgenetica wordt veroorzaakt door een verhoogd androgeen (mannelijk hormoon) en komt veel voor bij mannen, maar vrouwen kunnen ook met dit type haaruitval te maken hebben.

In de video hieronder leg ik uitgebreid aan je uit wat Alopecia Androgenetica voor een type haaruitval is, wat de kenmerken zijn bij zowel de man als de vrouw (hier kan verschil in zitten), wat de oorzaak is en welke behandeling er eventueel mogelijk is.

Vind je dit soort type haartip video's super handig en interessant om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Wil je meer over haaruitval weten? Dan vind je deze artikelen vast ook interessant:

haaruitval mannen

Ondersteunende producten bij haaruitval

Hieronder heb ik een aantal producten voor je op een rij gezet die eventueel kunnen ondersteunen bij haaruitval. Let op: Deze producten kunnen de haaruitval eventueel wat vertragen, de doorbloeding stimuleren en de haarwortels gezond houden, maar niet geheel tegengaan.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •