zaterdag, 22 februari 2020

Dit kun je beter niet doen met je haarkleur!

Geschreven door 
Dit kun je beter niet met je haarkleur doen! Dit kun je beter niet met je haarkleur doen!

Haarkleuren zijn er in verschillende tinten waar je diverse haarkleuringsproducten voor kunt gebruiken zoals haarverf, kleurspoeling, blondeer, kleurmousse en kleurshampoo. Het is belangrijk dat je goed weet welke producten je voor jouw haarkleur kunt gebruiken zodat je zolang mogelijk kunt genieten van een prachtige haarkleuring.

Hier worden nog best wel wat "foutjes" in gemaakt met als resultaat... Niet de haarkleur die je gewenst had.

Welke haarkleur don'ts pas jij wel eens toe bij het kleuren van je haar of in de verzorging voor een langer kleurbehoud?

10 don'ts bij haarkleuren

Haarkleur don'ts. Haarkleuren kunnen soms anders uitpakken dan je van tevoren had verwacht. Of je nu zelf je haar kleurt of dit bij de kapper laat doen, er zijn een aantal haar don'ts die je beter kunt vermijden voor een langer en mooier behoud van je haarkleur.

Ook zijn er haarproducten die je kunt gebruiken om je kleur mee op te frissen. Wanneer je dit op de juiste manier gebruikt, is er meestal niet veel aan de hand. In sommige gevallen worden deze producten gebruikt met een ander doel voor ogen. Het resultaat? Een haarkleur waar je niet zo blij mee bent en alleen herstelt kan worden bij een bezoekje aan de kapper. In het ergste geval heeft je haar meerdere behandelingen nodig om de kleur weer in het gewenste resultaat te herstellen.

haarverf

Uiteraard wil ik je niet bang maken hoor ;-). Daarom heb ik een haarvideo gemaakt waarin ik 10 veelvoorkomende haar don'ts met je ga bespreken. Ik vertel je wat je dus beter niet meer kunt doen qua haarkleuren, ik leg uit waarom én ik geef je haartips mee wat je dan beter wel kunt doen met je haarkleur!

Welke haar don'ts kun je verwachten in deze video?

 1. Je haar wassen na een nieuwe haarkleuring.
 2. Een haarkleur nemen die niet bij je past.
 3. De verkeerde kleurshampoo gebruiken voor jouw haarkleur.
 4. Zelf je haar in een andere kleur verven.
 5. Verwachten dat je dezelfde haarkleur krijgt die op de verpakking staat.
 6. De verkeerde kleuringstechniek gebruiken.
 7. Blond haar helemaal verven.
 8. Je haar kleuren met een kleurmousse.
 9. Bij grijs haar geen natuurtint gebruiken.
 10. Zelf je haar blonderen en/of blondspray gebruiken.

Komen 1 of meerdere haarkleur don'ts van het rijtje hierboven je bekend voor? Of ben je van plan om iets uit dit rijtje zelf te gaan doen met je haar? Wellicht is het handig als je eerst even de onderstaande video bekijkt met extra uitleg over deze haarkleur don'ts met de bijbehorende tips.

Vind je dit soort haartips super handig om te bekijken? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je geen haartip meer hoeft te missen!

Ben je op zoek naar professionele haarkleuringsproducten?Hier vind je goede haarkleuringsproducten van professionele merken.

Wil je meer weten over bepaalde haartips? Dan vind je deze posts vast ook interessant:

"Nice hair ain't cheap, cheap hair ain't nice!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •