zaterdag, 03 augustus 2019

Hoe werken de haarkleur nummers?

Geschreven door 
Haarkleuringen en hun kleurnummers! Haarkleuringen en hun kleurnummers!

Iedere haarkleur heeft een eigen haarkleur nummer. Soms worden hier in plaats van cijfers ook letters gebruikt om de haarkleur een naam te geven. Waar staan al die verschillende haarkleur nummers bij haarverf en kleurspoelingen voor? In dit artikel leg ik je precies uit hoe het werkt zodat je altijd de juiste kleur uitkiest!

Haarkleuren en nummers

De nummers die de haarkleuren bevatten zijn van belang bij het bepalen van de juiste haarkleur. Deze nummers worden vooral door de professional gebruikt, maar vind je ook op de drogisterij haarverf verpakkingen. Als je van plan bent om zelf je haar te verven is het helemaal belangrijk dat je precies weet welk haarkleur nummer je nodig hebt zodat je de juiste kleurhoogte én kleurnuance te pakken hebt.

In de onderstaande video ga ik je precies uitleggen hoe je haarkleur nummers werken, waar ze voor staan én waar er per haarkleuringsmerk nog weleens wat verschil in kan zitten.

Ben op je op zoek naar meer van dit soort haartip video's? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

haarkleur

"If my hair looks good, I can deal with anything!"

haarkleur nummer

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Maelys Slot donderdag, 23 april 2020 09:44 Geplaatst door Maelys Slot

    Hoi super bedankt voor de uitleg. Ik heb alleen nog een vraagje ik zag een haarverf met kleurnummer 55/00 wat houd dat in??

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •