woensdag, 21 september 2016

Haar verzorgen na de zomer

Geschreven door 
Haar verzorgingstips voor na de zomer! Haar verzorgingstips voor na de zomer!

Helaas is de zomer voorbij, dus het wordt de hoogste tijd om het haar weer een verzorgende opknapbeurt te geven!

We verlangen altijd naar de zomer, lekker die warmte en de zonnestralen op de huid, op vakantie gaan, zwemmen in de zee of het zwembad, de zomer zorgt vaak voor veel ontspanning. Helaas zorgt de zomer er ook voor dat ons haar flink uitdroogt en brengt wat beschadiging aan. Ondanks het gebruik van beschermende en verzorgende zonneproducten voor het haar, heeft ons haar na de zomer altijd even een extra opknapbeurt nodig.

Wat je kunt doen om je haar weer helemaal verzorgend en shiny te maken na de zomer lees je verderop in dit artikel.

Tips voor het verzorgen van het haar na de zomer

Om je haar weer goed verzorgend en glanzend te maken na de al die uitdrogende zonnestralen, zeewater en chloorwater zijn er een aantal dingen die een must zijn waar je haren weer blij van gaan worden. Zeker omdat je niet wil dat je haar nog verder uitdroogt en/of beschadigt is het verstandig om de volgende dingen te doen:

Haren knippen

Maak een afspraak bij de kapper een laat de droge en/of beschadigde puntjes van je haar afknippen. Haarpunten die eenmaal beschadigt zijn kun je het beste laten afknippen om verdere splijting tegen te gaan.
Na een goede knipbeurt zul je merken dat je punten weer voller zijn en je haardos weer soepeler in model valt.

Ook kan de kapper er weer voor zorgen dat de haarkleur weer wordt opgefrist d.m.v de uitgroei bijwerken of door highlights en/of lowlights aan te brengen.

Verzorging

Na de zomer kan het haar wel even een flinke verzorgende booster gebruiken. Het is daarom belangrijk om een goede shampoo en conditioner te gebruiken. Voor extra verzorging na de zomer is een intensief haarmasker een must!

Zo zijn er vele merken die haarverzorgingsproducten aanbieden. De haarlijn Elixer Ultime van Kérastase L'Orèal vind ik persoonlijk een hele geschikte lijn om het haar eens even een flinke boost te geven.

Reinigen: Voor het grondig reinigen van het haar kun je de Kérastase Elixer Ultime Shampoo gebruiken.

Intensieve verzorging: Na het gebruik van de shampoo is een behandeling met dit haarmasker Elixer Ultime lijn van Kérastase een intensieve verzorging waar je haar heel erg blij van wordt.

Meer glans en verzorging: Als extra haarverzorging kun je de Elixer Ultime Original Oil van Kérastase gebruiken. Dit is een intensief verzorgende olie die zeer glans versterkend werkt. Tevens is dit een veelzijdig haarproduct die zowel voor het wassen, na het wassen, voor het föhnen en/of als finishing touch kan worden gebruikt.

Na deze handelingen is je haar weer up-to-date verzorgd en glanzend en klaar voor het volgende seizoen!

Be Dazzled!!

2 reacties

  • Reactielink Carolien donderdag, 22 september 2016 20:43 Geplaatst door Carolien

    Fijne tips. Ik heb nu vooral erg last van haaruitval. Mijn haar kan heel slecht tegen al die weersveranderingen.

  • Reactielink Janine woensdag, 21 september 2016 20:22 Geplaatst door Janine

    Wat een handige tips! Ik merk altijd aan mijn haar na de zomer dat het wat doffer en stugger is.met deze tips moet het weer goed komen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •