zaterdag, 06 mei 2017

Tips tegen futloos en slap haar

Geschreven door 
6 x fijne producten voor futloos en slap haar! 6 x fijne producten voor futloos en slap haar!

Futloos en slap haar wil niemand, toch? Helaas hebben we hier allemaal wel eens mee te maken. De één zal af en toe eens een dag hebben dat het haar zo slap en futloos langs het gezicht hangt terwijl de ander daar dagelijks mee te maken heeft vanwege de structuur van het haar. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele fijn haarproducten die je een handje kunnen helpen bij dit haarprobleem. Want je weet het, als je haar niet goed zit...

In dit artikel geef ik tips welke haarproducten je het beste kunt gebruiken bij futloos en slap haar!

Haarverzorging bij slap en futloos haar

Bij slap en futloos haar is het belangrijk dat je de juiste haarverzorging gebruikt. Er zijn heel veel haarproducten die het haar juist weer kunnen verzwaren en dat is precies wat we niet nodig hebben bij slap en futloos haar.

haarverzorging futloos haar

Volume shampoo

Bij futloos en slap haar kun je het beste een volume shampoo gaan die het haar extra body en volume geeft.

L'Oréal heeft in de Série Expert een hele fijne Volumetry Shampoo die een enorme volumeboost aan het haar geeft.

Volume conditioner

Als je haar erg futloos en slap is is het belangrijk dat je de juiste conditioner gebruikt. Veel conditioners kunnen het haar juist extra verzwaren en slap maken en dát is nu precies wat we niet willen! Een speciale volume conditioner verzorgd en versterkt het haar waardoor het er beter uitziet met meer volume.

De L'Oréal Volumetry Conditioner uit de Série Expert is hier heel geschikt voor.

Stylingsproducten bij futloos en slap haar

Naast de juiste verzorgingsproducten die je kunt gebruiken voor futloos en slap haar zijn er ook verschillende stylingsproducten die je haar een extra volume boost kunnen geven.

haarstyling futloos haar

Volume spray

Een volumespray is ontwikkeld om fijn en futloos haar extra volume te geven bij de aanzet en haarlengten. Na het wassen breng je de volumespray aan (vooral) op de aanzet en spray je nog wat over de haarlengten heen. Voor het beste volume resultaat föhn je het haar in de gewenste look droog.

De volumespray van L'Oréal Volumetry Root Spray uit de Série Expert is hier heel geschikt voor.

Volume poeder

Zit je haar plat op je hoofd en is er geen volume in te krijgen? Gebruik dan een volume poeder! De volume poeder breng je op droog haar aan, alleen op de aanzet. Vervolgens masseer je de volume poeder goed over de hoofdhuid heen en je zult zien dat je direct resultaat ziet!

Een hele fijne volume poeder is de Osis+ Dust It van Schwarzkopf.

Beachspray

Met een beachspray breng je meer structuur aan in het haar waardoor je gehele coupe een volume boost krijgt.

De Healthy Soy Renewal Beachspray van SexyHair is hier uitermate geschikt voor én deze beachspray bevat ook nog eens een krachtige UV-filter die het haar beschemt tegen invloeden van buitenaf!

Volume haarlak

Het is belangrijk wanneer je graag haarlak gebruikt je voor een lichtgewichte haarlak kiest. Bij een te zware haarlak kan je futloze en slappe haar weer net zo hard inzakken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Tigi - Bed Head heeft zo'n soort fijne Volume Finishing Spray in het assortiment.

Extra haarlak tip: Spray de lak onder het haar door middel van de plukken eerst op te tillen. Op deze manier geef je stevigheid aan het kapsel daar waar het het hardste nodig is!

Be Dazzled!!

#affiliatedisclaimer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •