vrijdag, 11 maart 2022

Stoppen met haar verven | Stappenplan

Geschreven door 
Je haarkleur laten uitgroeien met weinig uitgroei doe je op deze manier! Je haarkleur laten uitgroeien met weinig uitgroei doe je op deze manier!

Stoppen met je haar verven, hoe doe je dat?

Hoe kun je op een mooie manier de haarverf laten uitgroeien? Hiervoor kun je de 3 haartips van mijn stappenplan voor gaan gebruiken. In dit artikel vertel ik je er meer over!

3x stoppen met je haar verven

Wanneer je besluit om te stoppen met het verven van je haar krijg je te maken met een uitgroei. Of er een groot contrast is, dus een zeer duidelijke uitgroei, is vooral afhankelijk van de kleur van de haarverf die nog in de lengte en punten van je haar aanwezig is en de natuurlijke haarkleur die zich laat zien in de uitgroei.

BIJ STAP 1 ZIJN DEZE UITGROEI PRODUCTEN ZEER HANDIG!

Normaal gesproken wordt een uitgroei gemiddeld na 6 weken weer bijgewerkt zodat je niet met een grote streep uitgroei komt te zitten. Als je wilt stoppen met het verven van je haar, zal de haarverf moeten uitgroeien om er helemaal vanaf te komen. Dit kost tijd.

verf laten uitgroeien

Ik begrijp dat je hier als een berg tegenop ziet, want zo'n uitgroeiende uitgroei wordt er meestal niet echt fraaier op om te zien. Er zijn gelukkig wel een aantal dingen die je kunt doen om hier zo goed mogelijk doorheen te komen.

In de video hieronder leg ik uit welke stappen je kunt toepassen om je geverfde haar op een mooie manier te laten uitgroeien.

Vind je dit soort haartips super handig en leerzaam? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty byTessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips van de kapper!

Deze tips zag je ook in deze video voorbij komen:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •