vrijdag, 04 maart 2022

3x een lage knot maken

Geschreven door 
3x makkelijke een lage knot maken in dun haar! 3x makkelijke een lage knot maken in dun haar!

Een lage knot in het haar maken is terug van weggeweest! De hoge messy knot kennen we allemaal en we worden eindelijk handig in de handeling om de knot er ook nog eens nonchalant én trendy uit te laten zien.

Nu mag de knot dus ook weer laag! Maar hoe doe je dat? En moet zo'n lage knot dan rommelig, nonchalant of juist strak en netjes zijn?

In deze haartutorial maak ik 3x een lage knot in mijn haar. Heb je zelf dun haar? Dan moet je deze tutorial zeker even bekijken!!

3X een lage knot in dun haar maken

Een lage knot in dun haar maken kan iets lastiger zijn dan wanneer je een volle dikke bos met haar hebt. Voor beide typen haardiktes zit je hier goed. Zelf heb ik dun haar, dus moet ik roeien met de riemen die ik heb. Heb je wat dikker haar, dan zullen deze verschillende lage knotten alleen maar makkelijker te maken zijn.

Om een lage knot in het haar te maken heb je eigenlijk niet zo heel veel tools nodig. Een haarelastiek, wat schuifspeldjes of eventueel kleine haarklemmetjes zijn al genoeg. Heb je wat dikker haar, dan zul je qua stevigheid misschien wat meer speldjes en eventueel een dikker haarelastiek gebruiken dan wat ik gebruik in deze haartutorial.

Lage Knot Maken 1
Lage Knot Maken 2
Lage Knot Maken 3

Voor lage knot nummer 2 maak ik gebruik van een donut. Dit is een hulpstuk, ook wel haardonut genoemd, voor in het haar waarmee de zo'n donut knot kan maken. Ook hier is het een klein beetje afhankelijk van de haardikte en de lengte van het haar welke maat donut je het beste kunt gebruiken.

Een lage knot is qua haartrend echt weer in opkomst! Een hoge knot is natuurlijk ook nog steeds prima, maar een lage knot kan net weer even wat chiquer staan. Ook is een lage knot in het haar voor vrijwel iedere gelegenheid geschikt. Hoe feestelijk en chique staat deze haarstijl op een feestje zoals een bruiloft? Of kom in die echte power girlboss vibe met zo'n mooie strakke lage knot! En heb je last van een bad-hair-day? Een nonchalante lage knot is wat je nodig hebt!

Strak of juist messy?

De lage knot gaan we in allerlei varianten zien. Speel hiermee en kijk waar jij je goed bij voelt. Je kunt ook eens een middenscheiding of juist een zijscheiding proberen bij het lage knot kapsel.

In de haartutorial hieronder ga ik je inspireren met 3 verschillende lage knotten op mijn eigen haar. Enjoy!!

Vind je dit soort haartutorials super leuk en handig? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Deze haartutorials vind je vast ook leuk om te bekijken:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •