vrijdag, 04 februari 2022

Lage nonchalante knot maken in dun haar

Geschreven door 
Zo maak je een messy lage knot in halflang dun haar! Zo maak je een messy lage knot in halflang dun haar!

De lage knot is één van de grote haartrends die we dit jaar veel gaan zien!

Een knot kun je op verschillende manieren in het haar maken. Je kunt voor een strakke lage knot gaan of juist voor een nonchalante romantische low bun. In deze tutorial laat ik een lage knot zien op halflang en dun haar. Heb je lang en dik haar? Ook dan kun je dit knot kapsel maken!

Lage knot maken in halflang en lang haar

In deze haartutorial laat ik zien hoe ik in mijn eigen haar een nonchalante lage knot maak. Mijn haar is dun en fijn van draad, dus deze tutorial komt goed van pas als je ook dun haar hebt. Maar je kunt dit kapsel ook zeker in dikker en langer haar maken. Dat is alleen maar makkelijker!

Bekijk hier de grootste haartrends voor dit jaar!

Voor deze trendy low bun heb ik een nonchalante krul in mijn haar gemaakt met deze krultang (zelf gebruik ik de 19mm) voor het romantische effect. Om het haar vast te steken maak ik altijd graag gebruik van kleine haar klemmetjes. Je kunt natuurlijk ook schuifspeldjes gebruiken als je dat prettiger vind werken.

Extra tip voordat je aan de slag gaat: Probeer niet té netjes en te strak te werken. Het mag nonchalant, dus als er een plukje scheef zit is dat prima ;-).

Vind je dit soort haartutorials super leuk en handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's.

Deze tutorials vind je vast ook leuk om te bekijken:

lage knot

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •