zaterdag, 21 augustus 2021

Opsteken met vlechten

Geschreven door 
Opsteken met 5 vlechten! Opsteken met 5 vlechten!

Het haar opsteken door meerdere vlechten te gebruiken. Hoe doe je dat? Ik laat het uitgebreid aan je zien in deze stap voor stap haar tutorial!

Een leuk opsteekkapsel waar je naar eigen wens mee kunt variëren en zeer geschikt is voor halflang en lang haar!

Opsteken met 5 vlechten

Opsteken met 5 gewone 3-vlechten in het haar is een leuk, snel en makkelijk kapsel. Het is wel handig als je de 3-vlecht goed beheerst. Vind je deze nog moeilijk of wil je even een opfrisser? Bekijk dan deze vlecht tutorial van de Dazzling Beauty vlecht cursus.

vlecht knot

opsteken met vlechten

Het leuke van het haar opsteken is dat je zoveel verschillende toffe creaties kunt maken. Verschillende kapsels met dezelfde vlecht- en/of opsteektechniek, maar ook variatie in de technieken zelf.

Al eerder liet ik in een tutorial de bloem vlecht zien. Dit is eigenlijk dezelfde techniek voor het kapsel dat ik in de tutorial hieronder aan je ga laten zien, alleen maak ik nu gebruik van 5 vlechten in plaats van 1 vlecht. Enjoy!

Vind je dit soort haar tutorials super leuk én leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Hier vind je leuke bloem curlies die je makkelijk in het kapsel kunt verwerken!

bloem vlechten

Bekijk hier nog meer leuke vlecht en opsteek tutorials:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •