zaterdag, 10 augustus 2019

Paardenstaart maken zonder elastiek

Geschreven door 
Maak gemakkelijk een staart in je haar zonder elastiek te gebruiken! Maak gemakkelijk een staart in je haar zonder elastiek te gebruiken!

Wil je graag een paardenstaart in je haar maken, maar heb je geen elastiek bij de hand? Ik heb de oplossing voor! In deze haartutorial laat ik aan je zien hoe je een staart in je haar maakt zonder haarelastiek te gebruiken.

Hoe maak je een staart in je haar zonder elastiek?

Een staart in je haar maken met een elastiek is niet zo moeilijk, maar een paardenstaart maken zonder haarelastiek te gebruiken... Is het mogelijk? Ja het kan!

Om alle haren in een staart te binden zonder dat je een elastiekje gebruikt heeft wat draai en doorhaal technieken nodig. Het klinkt allemaal misschien wat ingewikkeld, maar dat valt gelukkig best wel mee. Misschien is het in het begin even oefenen, maar als je de technieken onder de knie hebt, heb je binnen no-time deze paardenstaart in je haar gedraaid!

staart zonder haarelastiek

In de haar tutorial hieronder laat ik je stap voor stap zien op welke manier je een staart in je haar kunt maken zonder dat je een elastiek hoeft te gebruiken. Sterker nog... Je hebt alleen maar een haarborstel nodig om je haar vooraf even door te kammen!

Ben je op zoek naar meer van dit soort handige haartips en tutorials? Abonneer je nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

Haartips:

Let's Connect!

Volg @dazzlingbeautybytessa ook via Instagram!

"May your day be as amazing as your hair!"

staart zonder elastiek

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •