zaterdag, 14 september 2019

Haar opsteken met een twist | Makkelijke kapsels

Geschreven door 
Een super makkelijk kapsel om bij jezelf te maken! Een super makkelijk kapsel om bij jezelf te maken!

Zelf je haar opsteken hoeft niet heel moeilijk te zijn. Er zijn namelijk genoeg haar trucjes die je helpen om het haar makkelijk te kunnen opsteken. In de serie makkelijke kapsels laat ik aan de hand van een tutorial stap voor stap aan je zien hoe ook jij deze kapsels kunt creëren!

In deze haartutorial vind je een opsteekkapsel met een twist!

Lang en halflang haar opsteken

Het kapsel dat ik in deze haar tutorial laat zien is geschikt voor halflang en lang haar. Om je haar op deze manier te kunnen opsteken heb je een minimale lengte nodig die net over je schouders valt. Heb je net als ik zelf korter haar, dan kun je deze haar tutorial bekijken waarin ik een twist kapsel op mijn eigen haar laat zien.

Om dit kapsel te kunnen maken heb je alleen een paar dunne elastiekjes nodig (het liefst in de kleur van je haar) en eventueel nog wat schuifspeldjes om het kapsel te verstevigen waar dat nodig is.

opsteken lang haar

Heb je wat kortere lagen in het haar, dan heb je kans dat er hier en daar wat plukken uitsteken. Gebruik in dit geval gewoon wat extra haarlak om deze uitstekende pieken wat in bedwang te houden. Het hoeft allemaal niet te strak en te netjes, nonchalant mag!

Vind je dit soort tutorials leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste tutorials!

Let's connect!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •