zaterdag, 31 augustus 2019

Makkelijke vlechten maken doe je zo!

Geschreven door 
Paardenstaart met vlecht! Paardenstaart met vlecht!

Voor dit vlecht kapsel hoef je eigenlijk niet te kunnen vlechten. Hoe makkelijk is dat? In deze haar tutorial laat ik je een soort valse vlecht zien die heel veel op de visgraat vlecht lijkt. Ben je benieuwd hoe je deze vlecht maakt?


Staart met vlecht haar tutorial

In de staart tutorial serie heb je al een aantal super makkelijk haar tutorials voorbij zien komen. Voor dit staart kapsel voegen we een vlecht toe. Of nou ja... een vlecht...

vlecht

Om deze vlecht te maken hoef je nog geen eens te kunnen vlechten! Makkelijker kan ik je het niet maken om leuke kapsels te creëren.

Naast de gebruikelijke tools zoals een borstel, puntkam, elastiekjes en afdeelklemmen is het enige wat je verder nog nodig hebt een tool waar je de plukken overheen kan leggen. Zelf gebruik ik hier een make-up kwast voor, maar je kunt ook een pen of een potlood gebruiken bijvoorbeeld.

Waarschijnlijk heb je op dit moment nog geen idee hoe we dit kapsel gaan maken en lijkt het allemaal heel ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet!

Bekijk in de video hieronder hoe je heel gemakkelijk deze staart met vlecht kunt maken.

Vind je dit soort haar tutorials leuk en leerzaam om te zien? Abonneer je dan nu geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je geen filmpje meer hoeft te missen!


Let's Connect!


"Having a braid hair day!"


Be Dazzled!!

haarshop.nl

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •