zaterdag, 07 september 2019

Zelf je haar in laagjes knippen

Geschreven door 
Zelf je haar in laagjes knippen met deze techniek! Werkt het ook? Zelf je haar in laagjes knippen met deze techniek! Werkt het ook?

Een veel voorkomende haar tutorial is zelf je haar in laagjes knippen vanuit een staart. Vanuit mijn kappersoogpunt snap ik de theorie hierachter, maar werkt het ook? Wat is het eindresultaat?

Zelf je haar in lagen knippen vanuit een staart

Om lagen in het haar te creëren kun je het haar vanuit een staart knippen. Deze techniek wordt over het algemeen redelijk veel gebruikt bij de Do-It-Yourself persoon. Lekker zelf thuis aan de slag met het knippen van je haar.

Nu moet ik toegeven dat deze kniptechniek super makkelijk is om bij jezelf te kunnen doen. In de haar tutorial hieronder laat ik ook stap voor stap zien hoe je dit kunt doen, maar...

Er is een maar...

Hoewel ik op deze manier nooit het haar van mijn klanten zal knippen, was ik wel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat van het kapsel. Klopt het kapsel? Valt het kapsel mooi? Hoe vloeien de lagen in elkaar over?

Als ik lang haar had gehad, dan had ik dit op mijn eigen haar uitgeprobeerd. Hoewel... ;-)

Gelukkig heb ik een model kunnen vinden die als proefkonijn wilde fungeren. Dus, ben je benieuwd naar deze kniptechniek inclusief eindresultaat? Bekijk dan de video hieronder!

Wil je nooit meer een video missen? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

De volgende tools en/of producten (of soortgelijke) heb je in deze tutorial voorbij zien komen:

"Keep calm and let me fix your hair!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •