zaterdag, 24 augustus 2019

Bubble Ponytail Haar Tutorial

Geschreven door 
Trendy bobbels in je haar met de bubble ponytail! Trendy bobbels in je haar met de bubble ponytail!

De bubble ponytail is momenteel een zeer populair kapsel! Met deze makkelijke hairstyle maak je binnen een handomdraai een super leuk en tof uitziend kapsel. In dit artikel laat ik je door middel van een haar tutorial stap voor stap zien hoe je deze paardenstaart met bobbels kunt maken.

Hoe maak je een paardenstaart met bobbels?

Normaal gesproken wil je natuurlijk een perfecte paardenstaart zonder bobbels! Bij het bubble ponytail kapsel heb je juist bobbels in je staart nodig, maar dan wel op de juiste plek in het haar.

bubble ponytail

De bubble ponytail geeft je kapsel net even een andere twist dan de gewone staart in je haar. De basis van dit kapsel is geen nieuwe techniek om je haar vast te binden, maar is net weer even in een ander jasje gestoken voor een stoere look. Waarbij de basis van dit kapsel veel bij jonge meisjes wordt gebruikt, is deze bubble versie ook zeker geschikt voor volwassen meisjes ;-). Ook past dit kapsel heel goed in het rijtje Back To School kapsels! Het is gewoon een tof kapsel voor jong en oud. Dus voor iedereen met halflang tot lang haar;

"Bubble your hair up!"

Vind je dit soort haar tutorials handig en leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je geen video meer hoeft te missen!

Er zijn een aantal tools die handig zijn om te gebruiken bij dit kapsel.

Voor de bubble ponytail zijn er een paar tools die je nodig hebt om dit kapsel te kunnen maken:

Let's Connect!

Volg je @dazzlingbeautybytessa al op Instagram?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •