zaterdag, 26 september 2020

Opsteken halflang en lang haar | Lage knot met knopen

Geschreven door 
Lage knot opsteken met de knopen opsteektechniek! Lage knot opsteken met de knopen opsteektechniek!

Een knot kun je op verschillende manieren maken, van rommelig net uit je bed look tot super feestelijk. In deze haar tutorial laat ik een leuke opsteektechniek zien waarbij je halflang en lang haar snel en gemakkelijk in een feestelijke knot kunt opsteken.

Knot opsteken met knopen

Een knot kun je op verschillende manieren maken waarbij je diverse opsteektechnieken kunt gebruiken. Je kunt het haar een paar keer dubbel in een elastiek proppen voor een zeer rommelig effect, je kunt eventueel ook een haardonut gebruiken om juist een hele nette strakke knot te creëren, je kunt vlechten in je knot verwerken, maar er zijn nog veel meer leuke technieken zoals het knopen van het haar!

Ja, je leest het goed → we gaan knopen leggen in het haar!

knot opsteken

Het haar opsteken door middel van knopen is een leuke en makkelijke techniek. Het geeft behoorlijk wat stevigheid aan een kapsel, dus met een windvlaag hoef je niet bang te zijn dat je haar gelijk weer door de war zit (mits je de knopen niet goed vastzet natuurlijk ;-)).

Met de knopen opsteektechniek kun je de meest gevarieerde kapsels creëren, maar laten we beginnen bij het begin!

In de haar tutorial hieronder laat ik stap voor stap aan je zien hoe ik een staart transformeer in een chique opgestoken knot door middel van knopen in het haar te maken. Ideaal voor een feestje of gewoon als je zin hebt in een fancy hairstyle!

Vind je dit soort haar tutorials super leuk en handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haar tips!

Bekijk nog meer opsteken met een knot tutorials:

opsteekkapsels feestelijk

Extra tip: Geef je kapsel een feestelijke touch door een haaraccessoire toe te voegen!

"Have a good hair day!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •